| Andreeaioan115 a întrebat:

Buna,vorbesc cu anumiți băieți pe net,nu simt nimic pentru ei! Ma gândesc doar la acel băiat, totul îmi aduce aminte de el, plang in fiecare seară. Sunt extrem de complexata pe stradă, starea mea psihică se inrătațeste, el este cu ea! Ajutor. Nu am cu cine vorbi. Dau funda.

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| Ovd9621 a răspuns:

Stai liniștită și gândește pozitiv! Viața nu se termină aici! Nu te mai agata cu orice preț de o persoana! Ce este al tău e pus deoparte! Știu că este greu, poate foarte greu dar trebuie să conștientizăm că atât a fost sa fie, nu poți sta cu gândul la o persoana la infinit daca pe acea persoana nu o interesează! Trebuie sa înțelegi că în viață sunt persoane care au intrat în viață ta și care vor mai intra dar vor și plecă! Gândește că asta a fost rolul lor, sa intre în viață ta sa se întâmple unele lucruri și să plece! Nu te mai gândi și uitate in oglinda se vezi dacă și unde mai ești tu! Trebuie să conștientizăm că într-o relație trebuie să fim 2! Capul sus și înainte, nu îți arată slăbiciunilor in fața nimănui și tratează totul cu indiferența (chiar daca în sinea ta e greu)! Sper că ți-am fost de folos!

12 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Adica vb cu anumiti baieti dar il plangi? Foarte logic, voi sunteti hipergame genetic, azi cu unu maine cu altul

| Andreeaioan115 explică (pentru RAY):

Vorbesc cu un băiat după 8 luni in care persoana respectiva, m-a refuzat și mi-a zis clar ca nu vrea nimic cu mine!

| Jassmina a răspuns:

Imi pare rau ca suferi, dar obsesia pentru el nu te ajuta cu nimic, pentru ca el este deja al alteia si nu va mai fii niciodata al tau.
Trebuie sa te resemnezi si sa accepti situatia actuala.
Traieste-ti prezentul si fa-ti planuri de viitor, fiindca nu se poate trai in trecut si nici nu se poate schimba.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Te complaci. Asta te scutește de responsabilitatea altei relații.

| Marfil31 a răspuns:

În primul rând încearcă să ieși din această stare. Nu rezolvi nimic dacă te gândești la el. Blochează-l pe toate rețelele sociale, șterge-i numărul de telefon din agendă, șterge orice mesaj și apel de la el, aruncă obiectele care îți aduc aminte de el.
E bine că plângi ca să te descarci dar să nu persiști în această stare. Pe termen lung nu îți va aduce nici un folos.
Recomandarea mea este să asculți muzică veselă, cu mesaj pozitiv, să faci plimbări ziua, să începi o activitate care să te încarce cu energie pozitivă și să te relaxeze și cel mai important: să te rogi Domnului să îți dea putere pentru a trece peste această perioadă dificilă.
Îți urez baftă și Dumnezeu să fie cu tine!

| Dintrebare a răspuns:

Ce pot sa te asigur este ca toate starile astea rele prin care treci acum, o sa treaca. Da-ti timp. Fiecare om se recupereaza in ritmului lui. Ai pierdut un om pentru care ai avut sentimente si reactia ta este perfect normala. Lasa tristetea sa se manifeste. O sa treaca mai repede daca nu tii in tine. Fa orice te ajuta sa iti descarci emotiile negative. Ai putea sa scrii tot ce simti si apoi cand te calmezi sa analizezi la rece. O sa vezi ca multe dintre emotii sunt spontane si trecatoare. Vorbitul cu alti baieti nu va ajuta concret pentru imbunatatirea starii tale, dar eu zic sa continui sa vorbesti ca poate dai peste un baiat interesant. Si inca ceva, nu te gandi la trecut, nu sta sa rememorezi amintiri. Incearca sa te gandesti ce vrei sa faci in viitor si cum iti vezi viata in viitor. Cu siguranta iti vezi viata langa un baiat care nu o sa te faca sa plangi, nu?

| Mopmop a răspuns:

Este prima data cand suferi din dragoste? Stai linistita, nu e nici prima oara sau ultima oara cand esti dezamagita si /sau dezamagesti pe cineva.
Sigur e vorba de sentimente sau doar este la mijloc orgoliul tau ranit? Indiferent de raspuns nu trebuie sa ramai ancorata in trecut. Pune totul ca o experienta si mergi mai departe. Nu pierde timpul plangand pentru trecut ci incearca sa imbratisezi viitorul!

| Silwian a răspuns:

Am o curiozitate..scuza mă.El este primul tau iubit? Și primul cu care ai făcut sex?

| Celestina003 a răspuns:

Hei si eu trec prin asta.

| ValiSenzual a răspuns:

Urat din partea ta, vorbeste doar cu el si lasa prostile fata

| Andreeaioan115 explică (pentru ValiSenzual):

Adica? El este intr-o relație

| Bakura2014 a răspuns:

Viata merge inainte, nu il poti obliga sa fie cu tine, fa, ti alt iubit si o sa iti treaca.