| WXW a întrebat:

Buna! Vorbesc cu o fata pe Facebook de cateva zile, am glumit, ne-am inteles intr-o seara a spus ca are pofta de pizza si i-am spus ca poate iesim zilele astea la una, a spus ca e de acord, ieri vorbeam cu ea si i-am spus ca maine era vorba sa mergem la pizza si a raspuns "aa" iar eu i-am spus ca e clar ca nu mai vrea daca raspunde asa, glumind desigur, iar ea a spus ca "nu a zis asta" asa ca i-am spus ca ramane maine si la ce ora poate. De atunci nu a mai raspus si nu a mai vazut mesajul, i-am mai dat un emoticon azi dar nimic, desi e activa, si a mai fost pe parcurusl zilei, nu sunt obsedat sau ceva dar as vrea sa stiu de ce o fata reactioneaza asa, tinand cont ca ne-am inteles pana acum...deci?

Răspuns Apreciat de Editori
| Carinaaaaaaaaa a răspuns:

Dacă tot timpul ti-a raspuns si ați vorbit, iar cand a fost vorba de iesire "a dispărut" probabil că ceva o retine sa iasa la întâlnire. Ori ai ei nu ii da voie să iasă iar ei ii este rusine sa spuna asta, ori nu e interesată de tine si întâlnirea voastră dată! Ar da dovada de maturitate spunându-ti ce o retine sa iasa, nu sa te ignore din senin fara nicio explicație.

| Clint a răspuns (pentru Carinaaaaaaaaa):

"Ar da dovada de maturitate"
Ce maturitate? Ca multe sunteti controlate de emotii/ ce simti azi, nu mai simtiti maine.

| Carinaaaaaaaaa a răspuns (pentru Clint):

"Multe" ...deci nu vorbi tu la general! Sunt fete care preferă să se ascundă iar altele care spun pe față lucrurilor! E o diferenta destul de mare.

| Adry05 a răspuns (pentru Carinaaaaaaaaa):

Ce-ai ma? a zis multe, nu toate, te-ai simtit acolo sau ce te-ai activat asa? Sau nu stii sa faci diferenta intre multe si toate?

| Clint a răspuns (pentru Adry05):

E ok, sunt obisnuit sa mi se raspunda asa pentru ca generalizez. laughing
Ma mir totusi ca a primit apreciere, e clar ca tipa aia nu are interes asupra lui laughing

4 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Ti-a zis asa ca sa nu te simti prost si sa nu te refuze, n-a luat de buna invitatia. Mama si e mega penibil dupa seen sa trimiti emoticoane... pare disperare maxima laughing de aia nu te place, si-a dat seama ca esti disperat dupa ea pentru ca asa te comporti. Macar ai introdus bine invitatia cu pizza, puncte benefice pentru asta.

| Clint a răspuns:

Esti praf frate.
Nu asculta de poftele si cerintele fetelor.
Nu te mai lãsa controlat de fete.
Si/a dat seama ca esti un fraier disperat care e dispus sa il umble si sa faca ce vrea cu el. Parati bine ca stii sa nu mai faci asa ceva de acum incolo.

| Clint a răspuns:

Da e adevarat unele spun pe fata altele nu dau explicatii

| Emma30555 a răspuns:

Daca se comporta asa, nu te poti baza pe ea, e genul de om care nu are caracter, nu merita