| AnnaBella29 a întrebat:

Vreau o părere referitor la următoarea situație.

Pentru ca îmi era greu sa fac naveta la cursuri (cursuri superioare de învățământ) m-am mutat in oraș, în gazda la o doamna singura. Ea are un băiat, care la momentul respectiv era plecat in afara tarii cu soția.

Eu si doamna respectiva ne-am împrietenit rapid, eram apropiate.
La sărbători, doamnă a insistat sa fac revelionul cu ea, unde l-am cunoscut pe fiul si nora ei. Eu m-am îndrăgostit din prima de el, m-a atras. Nu au stat in țară decât câteva zile, nu prea am avut contact prelungit cu ei.

Vara asta, mama băiatului a murit. Fiind apropiata de ea, am rămas si am ajutat la cele necesare.
Băiatul ei și nora au hotărât sa rămân in continuare in gazda cu ei si ne-am mutat împreună.

Cât ei au fost plecați in străinătate, soția acelui băiat a avut o aventura prelungita cu un bun prieten al soțului ei. Soțul a aflat dar a rămas împreună cu ea... Apoi a fost treaba cu înmormântarea.

Eu sunt genul mai timid, retras iar băiatul respectiv e genul bad boy când trebuie.
Stand cu ei, am început sa ma îndrăgostesc de el. Am legat o prietenie cumva (toți 3). Când era doar cu mine in preajma ma saluta voios, observa dacă sunt supărată, răspundea la zâmbete, etc. Când eram toți 3, nu prea ma baga in seama.

Zilele trecute soția lui a plecat la cumpărături. El era in oraș, dar mi-a scris și a întrebat dacă sunt singura acasă sau cu soția lui. Apoi îmi scrie ca vrea sa vorbim ceva doar noi doi.

Vine acasă, in camera mea și-mi zici ca s-a îmbătat puțin (asa pentru curaj), ca a văzut cum il privesc, ca s-a prins ca sunt îndrăgostită de el. A întrebat dacă vreau sa facem dragoste (fără obligații, fără nimic). Deși am fost pusa in războiul creier (morala) si inima (sentimente), am început sa ne sărutam. Când a încercat sa ma dezbrace, am zis ca nu sunt pregătită sa facem asta încă. El s-a retras si a zis sa uitam, apoi a vrut sa plece. Când a vrut sa iasă din camera, i-am zis ca îmi pare rău ca l-am refuzat. El s-a întors înapoi, s-a asezat si m-a cuprins. Mi-a zis ca nu e nicio problema, ca relația lui cu soția e asa cum e, si ca știu și eu ce s-a întâmplat (mi-a confirmat ca a fost înșelat) dar stau împreună din alte motive. M-a liniștit, si a zis ca el a făcut primul pas, eu pot să-l fac pe următorul.

Zile următoare am observat ca parca ma evita, parca ma saluta dar ceva e diferit. Simt o tensiune imensa când sunt in preajma lui. Deși, uneori îmi da semnale (ma refer la limbajul trupului, sau contacte fizice accidentale), pare rece, nu mai avem contact vizual, evita. Am senzația ca ma evita. Simt o tensiune groaznica... Si il observ, ca, dacă s-ar uita la mine, eu as zâmbi, involuntar și el sigur Mi-ar răspunde la zâmbet. Dar evita sa ma privească.


Deși in una din zile, ne-am întâlnit pe strada întâmplător (el venea acasă, eu plecam la cumpărături), m-a salutat vesel, ne-am oprit în strada și s-a uitat la mine ca si cum ar fi vrut să-mi zică ceva dar a plecat.

Ce sa înțeleg eu din comportamentul lui?

6 răspunsuri:
| piSsuletZ a răspuns:

Singurul lucru care ar trebui sa il intelegi, este sa stai departe de oamenii casatoriti nu conteaza in ce fel de relatii e el cu sotia lui, in felul asta tu iti cauti scuze pentru a putea avea o relatie cu un om care totusi e casatorit. Daca aspiri sa devii amanta esti pe drumul cel bun, dar daca iti doresti o relatie serioasa si sanatoasa atunci ar trebui sa cauti pe cineva liber nu sa te amesteci in relatiile altor persoane.

| corbulalbrosu a răspuns:

Nu este deloc greu de intuit sau de ghicit. Ghici ciuperca... ce-i?

| mihai69 a răspuns:

Ar fi fericit cu un menage-a-trois.winking

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Pai ce mai este de inteles? Doar a zis EXACT. El a facut primul pas si acum daca tu vrei... il faci pe urmatorul.

Bafta sa ai!

| NarcisIfrim a răspuns:

Daca a ramas cu sotia lui la ce i-a facut, insemna ca tine mult la ea si cu tine poate a vrut sa se descarce.Intr-un fel e bine ca nu ai continuat, pentru ca dupa el ar fi venit mai des spre tine, devenea mult mai atasat.Si poate observa sotia lui o schimbare, nu stiu.
Dar sigur e nemultumit ca nu a primit ce a vrut.De asta si comportamentul.Ii va trece nu e problema.

| AnnaBella29 explică:

Sincer, am observat ca, acum, când suntem toți 3, se comporta puțin urat cu soția lui, face pe superiorul...