E ceva normal ca dupa o relatie esuata sa nu mai aiba chef de nimeni! daca iti place cu adevarat,ai rabdare si toate se vor rezolva!
Cat despre surprizele pregatite,mi se par foarte frumoase,romantice! cred ca se va indragosti imediat de tine!
Pe bilet ai putea scrie: mereu te voi astepta si numele tau!
Cred ca ar fi suficient, nici prea mult ca s-o plictisesti cu romane, doar scurt si la subiect! suni la usa, te asiguri sa fie acasa si il lasi la poarta!(clar pune si numele ei, sa nu deschida usa mamasa si lucrurile sa se confunde!)
Succes si chiar mi-as dori sa-mi trm un msj in privat sa-mi povestesti ce a iesit!
Scrie ce doresti tu de la ea, nu ceea ce credem noi ca tu ai dori. E bine sa-i scrii direct pe poarta, pentru a o impresiona puternic.
Pe piblet scrie o poezie, probabil ea e trista pentru ce a patit cu fostul dar cred ca te simpatizeaza incearca si tine legatura cu ea nu te da batut
Spune-i ca nu poti opri ploaia dar umbrella ta va fi mereu deasupra capului ei, ca nu poti opri rautatile lumii dar umarul tau va fi mereu disponibil pentru ea, ca nu ii poti oferi garantia unei iubiri ca in filme pentru ca filmul dureaza doar doua ore dar inima ta e pregatita pentru mult mai mult.