Heei ![]()
nu il mai stresa cu chestiile astea ![]()
Daca ti-a demonstrat ca e nevinovat nu mai depune atata presiune mereu ![]()
Sau ce, tu nu vorbesti pe mess cu baietii, prieteni de ai tai? ![]()
Daca e iubitul tau, eu nu zic sa deloc geloasa, orice faza e putin geloasa, dar gandeste-te ca daca vorbeste cu alte fete nu e nimic
lasa-l sa isi traisca viata ...are dreptate tu cauti motive de cearta, nu el ![]()
Daca esti iubita lui, si el te iubejte cu adevarat fii sigura ca esti mult mai importanta decat celelalte fete, cu care schimba 2-3 vorbe o data la nu stiu ctae zile, in schimb cu tine vorbeste mai tot timpul ![]()
Deci eu iti zic sa iti schimbi mai ales TU comportamentul, astfel nu il vei pierde
Trebuie sa ai mai multa incredere in el,pana la urma o relatie se bazeaza pe comunicare,incredere, respect.Nu trebuie sa te certi cu el pentru ca iese cu grupul sau [mai ales ca-i cunosti] nu ai de ce sa-ti faci griji,nu este bine sa fi geloasa pentru ca un baiat nu suporta sa fie sufocata, lasa-i spatiul sau,o sa fie altfel lucrurile,cat despre faptul ca vorbeste cu alte fete pe mess, adu-ti aminte ca tu esti iubita lui, nu ele
!
Sper ca te-am ajutat.
Pay asa faceam si eu si din cauza asta am avut de pierdut
nu mai fii asa geloasa mai lasa de la tine dar nici prea mult:*
Eu zic sa o lasi mai usor cu scenele de gelozie si cu certurile pentru ca il vei pierde