|

Buna ziua.

Am 17 ani și am avut un contact sexual neprotejat cu ejaculare in interior pe data de 6 februarie. La scurt timp am luat escapelle,iar pe data de 10, am avut din nou un contact sexual neprotejat tot cu ejaculare in interior. Nu stiu inca daca sunt sau voi rămâne însărcinată, dar întrebarea mea este legata de bebeluș, va fi afectat de acea pastila?!

Mentionez faptul că azi mi-a venit menstruatia( presupun ca e din cauza pastilei).

Mulțumesc!

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Pe baza datelor si informatiilor oferite si prezentate in aceasta intrebare, NU se poate formula un raspuns ci doar niste simple pareri sau presupuneri cu totul subiective si efectiv lipsite de orice valoare.
Pentru a ti se putea oferi un RASPUNS care sa fie catusi de cat cert si posibil si probabil si corect, neaparat trebuie sa prezinti urmatoatrele informatii strict necesare de a fi cunoscute :
-- tipul ciclului tau menbstrual, adica REGULAT sau NEREGULAT
-- data la care a inceput ultima menstruatie
-- lungimea in general a ciclului intre 2 menstruatii consecutive
-- eventual data la care ar fi urmat sa porneasca urmatoarea menstruiatie conform calculelor sau pe baza observatiilor tale de pana in prezent
Doar daca vei prezenta si preciza informatiile solicitate, se va putea oferi si RASPUNSUL solicitat, care va fi probabil corect.
Multa sanatate!

6 răspunsuri:
| a răspuns:

Daca este un iubit difiil, te sfatuisc sa fugi catd e deaprte oti, ca nu-s oameni sanatosi si nici normali, neputand avea o relatie fericita.
Ai doar 17 ani si-ti distrugi viata cu un asemenea om!
Da-i pace si cauta-ti un amic de varsta ta, focuseaza-te pe scoala si te luare BAC-ului, ca in viitor sa ai sanse sa muncesti undeva, nu sa stai acasa, sa cresti copii si sa astepti sa vina barbatul sa-ti dea bani de paine.

| a răspuns:

De ce nu te protejezi?
Părinții tăi ce vor spune dacă rămâi însărcinată?
Ar trebui să fii mai atentă data viitoare și să te protejezi.

| explică (pentru Andreeush):

Iubitul meu isi doreste foarte mult un copil. E mai dificil...
Eu am scris aici pentru a primi un sfat, nu pentru a fi criticată. Stiu ca nu e bine ceea ce am făcut.

| a răspuns (pentru Leustean05):

Dar tu ce îți dorești?
Nu crezi că ești prea tânără pentru a avea un copil?

| a răspuns (pentru Leustean05):

Draga mea esti inca tânăra. Nu am avut intenția de a te critica ci doar de ati da un sfat constructiv! Dacă iubitul tau își dorește un copil tu având doar 17 ani nu este deloc normal! Pune te pe TINE și sănătatea ta pe primul loc! Băieții vin și pleacă! Un copil nu se face atat de usor!

| a răspuns:

La 17 ai asemenea desfășurări? Unde îți sunt parintii? Și mai presus de asta? Unde îți e stima de sine?
Inainte de toate? De ce alegi sa faci sex fără protecție?