| Tudoritaaa a întrebat:

Bună ziua! am făcut sex în perioada fertilă însă fără ejaculare, de fiecare dată luăm pauze între urinează el apoi continuam după câteva zeci de minute, la câteva zile după primul act după ce terminasem unul puțin mai tare am avut o mică sângerare roșie aprinsă ca de menstruatie nu a durat mult însă au fost doar câteva picături! Astazi dupa calendarul menstrual trebuia sa imi vină menstruatia însă nu mi-a venit dar luna trecută mi-a venit pe 14 dar și întârzie de obicei sau vine mai devreme! Oare sunt gravidă îmi e foarte frică! Am scurgeri dense și dureri de burtă însă niciun semn! Dau funda!

2 răspunsuri:
| GygyDuru a răspuns:

Domnilor administratori nu observati ca tiparul intrebarii e acelasi? Mie mi se pare spam. Aceiasi chestie: sex in perioada fertila, el nu ejaculeaza dar urineaza intre pauze si o ia din nou de la capat... etc

| Violleta2022 a răspuns:

Un ciclu care "intarzie de obicei" asa cum spu tu este un ciclu de tip NEREGULAT, care nu se poate masura niciodata, ca atare nu s epoate stii niciodata cand fata este in perioada fertila si cand poate ramne gravida, de aceea sexul este recomandat numai cu prezervativ pentru a nu risca o sarcina.

Nu vad de ce spui ca-ti este frica, odata ce spui ca ai facut sex consimtit si cu raspundere, deci unde era frica in acel moment?

In orice caz, o sarcina se poate detecta la un TEST de sarcina DUPA 21 de zile de la ultima partida sexuala, test facut cu prima urina de dimineata, fiindca este cea mai concetrata.