Nu ai motive sa iei pastila de a doua zi, 100% este totul in regula din punct de vedere al unei eventuale sarcini. Ce dimensiune are chistul?
Mulțumesc mult pentru un răspuns fără răutăți.Chistul are dimensiunea de 40mm
Trebuia sa îmi vina luna aceasta pe data de 8, dar am întârziere, de 2 zile, bănuiesc ca este normal dupa ce îți începi viata sexuala sa existe câteva dereglări
Da, dupa inceperea vietii sexuale apar intarzieri, este absolut normal. uneori chiar sari peste o luna. Nu ai motive sa te ingrijorezi.
Chistul este cam mare, ai luat in considerare sa te operezi?
Da,am luat in considerare acest lucru si mi-am si programat operația la un spital privat, la începutul lunii august
Buna! 18 ani, mulțumesc!
Riscul de sarcina cu prezrevarivul folosit corect e 1%., ca pot avea loc scurgeti inpercepribile pe langa asa ne-am pomenit noi cu fiul nostru cel mic, sotul meu a zis ca ar trebui sa ii chemăm de nasi pe cei de la durex) Oricum nu are cum sa iti garanteze nimeni ca nu pici la prea cu 1% sau ca prezervativul nu se rupe. Daca folosesti pastila de dupa si cumva sarcina s-a produs deja, înseamnă ca ucizi sufletul unui copil care de la concepție primește un sufletut de la Dumnezeu, ceea ce in ochii lui e la fel de grav ca su cum ai ucide un copil care s-a născut deja, de acolo vin multe deppresii si cosmare aparent inexplicabile.
De altfel efect inceperii vieții sexuale e ca fetele se sumt mai legate de persoana cu care au făcut sex iar baietilor le scade testosteronul, atractia, De n ori era pe TPU întrebări despre ce sa faca băieții ca nu se mai simt atrasi fizic de prietena, " iubita" cu care au facut sex o vreme.
Ai fi mult mai fericita daca pe viitor ai alege sa respecți planul Creatorului si sa nu mai faci sex fara casatorie. Pacatul curviei nu aduce fericire pe termen lung in viata nimănui, doar un zid al vinovatie, al mustrarilor de constiinta cate desparte, nu uneste in timp, apoi o gramada de fete se plang de ce partenerii nu le mai respecta, nu le mai vad valoroase. Dumnezeu nu vrea ca nici o fată sa trăiască continuu in acest stres al unei sarcini nedorite sau al bololor sexuale (de care prezervativele te apară 80 % ca se iau prin sange, e suficient contactul a doua zgarieruri poate chiar de la prezervativ) ci sa aibă alaturi un bărbat adevarat, care isi asuma sabfie alături la bine și la rau, sa fie și tatăl copiilor neprogramati, sa fie fidel prin casartorie pana la sfarsitul vietii.
Nu lua nici o pastila, ca-i inutil, odata ce ai facut numai sex protejat.
Umezirea este perfect normala, fiindca vaginul femeii se uda cand este excitata.
In ce priveste chistul pe ovar iti recomand sa-ti schimbi dieta de mancare fiindca prajelile si hrana lipsita de vitamine si minerale pe o perioada de ani multi, duc la modificari hormonale care pot declansa chisturi ovariene si fibroame uterine.
Cat timp a avut loc ejaculare in afara vaginului si ai folosit prezervativ, fara ca acesta sa se rupa sau sa alunece, nu vad niciun risc