| Dutzza123 a întrebat:

Buna ziua, am o nelămurire cu menstruatia mea care de 2 zile vine de culoare maro închis si foarte puțină, de consistentă groasă, mi-am facut până în prezent 2 teste de sarcina, nici unu pozitiv, durerile de burta le am, însă tin sa specific ca acum 3 zile am terminat un tratament cu antibiotice pentru durerea de masea.
Oare care sa fie cauza?
Va multumesc

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Exista situatii in care atat la inceputul cat si la terminarea sangerarii menstruale sa fie eliminata o cantitatea mai mica de sange menstrual si datorita faptului ca eliminarea menstruatiei se produce lent, si in acest caz hemoglobina din continutul sangelui se oxideaza in contact cu oxigenul si devine inchis la culoare : maronie sau brun inchis sau chiar negricioasa.
Pentru a obtine un rezultat viabil, valabil si foarte corect, testul de sarcina se efectueaza numai dupa ce au trecut 7 zile fata de prima zi a menstruatiei. Multa sanatate!

2 răspunsuri:
| Jassmina a răspuns:

Fa un test de sarcina DUPA 21 de zile de la ultima partida sexuala, ca sa fii sigura ca nu esti insarcinata, nu cand esti pe ciclu, ca-i inutil si eronat acel test.

| Teo29 a răspuns:

1. Mergi la ginecolog, s-ar putea sa fie o infectie urinara sau o infectie de la vreo boala cu transmitere sexuala
2. Folositi prezervativul la contactele sexuale pe viitor, s-ar putea sa fi luat o boala cu transmitere sexuala