|

Buna ziua! Am revenit cu o intrebare. Ieri mi-a venit menstruatia( după 10 zile întârziere) datorită pilulei de a 2 a zi Escapelle dar este slab cantitativ și de o culoarea rosiatica inchis.Am tot citit pe net si as putea sa am ciclu peste sarcina? AU trecut peste 24 de zile de la contact

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu mai citi nimic pe net, ca pastila de a doua zi ti-a dat menstara si ovulatia peste cap, pe urmatoarele 6-12 luni.
ideal era sa fii citit despre toate aceste efecte negative, care ti le da pastila de a doua zi, inainte sa o iei.
Protejeaza-te, de fiecare data de acum inaininte, fiindca ovulatia nu se mai poate calcula sis e poate produce cand nu te astepti.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

De regula intregul proces menstrual este mai mult sau mai putin dereglat dupa ce a fost folosit pastila conraceptiva. Din acest motiv si procesul sangerarii menstruale poate sa devina cu totul diferita in comparatie cu menstruatiile avute anterior, fiind una atipica, anormala si sangerarile sa fie ori foarte slabe ori foarte abundente. Pornirea sangerarii menstruale de regula reprezinta garantia ferma ca in ciclul menstrual anterior NU s-a format si nici nu s-a instalat o sarcina chiar si ipotetica in uter.
Fiindca au trecut 24 de zile de la data la care a fost intretinut actul sexual, in acest moment poate fi efectuat testul de sarcina fiindca rezultatul obtinut va fi in proportie de peste 98-99% valid, valabil si corect. Multa sanatate!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pastila de a doua zi ți-a dereglat ciclul menstrual pentru următoarele câteva luni, nu ești însărcinată.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează