Explica-i situatia o sa inteleaga si daca ea are probleme ajut-o cu sfaturi sau cum poti inca un lucru si eu am stat cu o fata 1 an jumate era relatie la distanta.nu dureaza prea mult relatiile la distanta din pacate
Frate, spune-i direct ce ai de zis si cauta una care sa iti fie aproape, daca nu oricum o sa iti dea ea papucii mai tarziu ca nu va merge prea mult Iar un "Te iubesc" zis pe internet pentru mine e egal cu 0.
Eu si prietenul meu suntem impreuna de 1 an si 3 luni tot la distanta si est foarte greu dar daca iubesti pe cineva faci anumite sacrifici deci daca nu o iubesti si stai din mila mai bine explica-i ca o sa treaca mai mult timp si va faceti rau amandurora adica mai mult ei daca din partea ta nu e iubire doar mila. Sau ma gandesc poate aveti amandoi un prieten comun ai putea sa o/il rogi sa vb cu ea sper ca te-am ajutat
Eu zic sa stai de vorba cu ea. Daca o sa lasati sa treaca timp ii faci mai mult rau ei pentru ca tu din cate spui stai cu ea doar din mila mai bine ramaneti buni prieteni. Eu nu cred ca poti sa fii cu o persoana daca nu o iubesti distanta o sa se rezolve si eu am o relatie la distanta e greu dar trebuie facute sacrifici. Daca nu vrei sa vorbesti tu cu ea ma gandeam la un prieten comun poate va ajuta el/ea Acum e la alegerea ta.