|

Buna ziua! Puteti sa-mi spuneti etapele dezvoltarii sanilor, si simti vreo durere sau ceva cand cresc?

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

In timpul cresterii in volum a sanilor de regula pot sa apara senzatii de disconfort si chiar durere din cauza faptului ca tesutul adipos prin marirea volumului sau provoaca intinderea peste limitele normale ale celulelor componente existente in constitutia pielii care acopera si sustin sanii. Durerile aparute sunt cu atat mai accentuate cu cat cresterea in volum/marime a sanilor este mai rapida. Este singura/unica explicatie stiintifica si medicala care se poate oferi in cazul in care acest lucru se produce in perioada pubertala sau adolescentina. Multa sanatate!

4 răspunsuri:
| a răspuns:

O descriere foarte bine documentata si explicata cu maxima acuratete, privind etapele aparitiei si dezvoltarii sanilor incepand inca din copilarie, adica din stadiul de viata de fetita si pana la maturitate o vei gasi in articolul prezentat in revista DIVA. Articolul este foarte detaliat si profesional, dar cu toate acestea este pe intelesul tuturor si il poti citi/lectura in urmatorul articol : http://www.divahair.ro/......gul_vietii Multa sanatate!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Bună! Eu zic să intri aici: http://www.eva.ro/......34565.html şi să citeşti cu atenţie tot, iar la final, vei avea o idee despre toate chestiile acestea!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Http://www.divahair.ro/......gul_vietii

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu sunt un Ginecolog profesionist dar cred ca nu te dor sanii la crestere

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează