|

Buna ziua! Sunt virgina, nu am facut niciodata sex vaginal, am menstruatie de cam 2 ani, dar niciodata nu sunt regulate. Prietenul meu mi-a facut sex oral pe data de 2 martie, cu cateva zile inainte sa mi se termine menstruatia, a incercat sa imi introduca si degetele in vagin, dupa ce s-a spalat pe maini bineinteles, dar nu a reusit pentru ca ma durea, intre timp si-a atins penisul, nu avea lichid preejaculator pe el, nici sperma, nimic, apoi nu mai stiu daca cu cealalta mana sau cu aceeasi s-a jucat cu clitorisul meu, imi pusesem chilotii pe mine dupa ce a facut asta oricum. Acum nu imi vine menstruatia, dar au inceput sa ma doara sanii, mi-au aparut cosuri si acum cateva zile ma dureau ovarele. Nu e nici o sangerare, decat secretie vaginala! sad Este posibil sa fiu insarcinata?

6 răspunsuri:
| a răspuns:

Raspunsul corect este un categoric NU, fiindca in momentul in care ati aintretinut joaca sexuala descrisa, ai fost in perioada infertila a ciclului menstrual. Daca ar fi ajuns sperma in vagin in acel moment, chiar si in acea situatie in mod absolut cert/sigur NU se putea forma sarcina. Fiindca conform afirmatiei tale ciclul menstrual are caracteristica principala de a fi de tipul neregulat, reiese ca menstruatia va porni in momentul in care activitatea hormonala din acest ciclu menstrual va ''stabili'' si va anunta organismul ca a sosit momentul. Si acest ''soroc'' se pare ca se apropie fiindca au inceput sa se manifeste simptomele premenstruale. Multa sanatate!

| a răspuns:

Cum naiba sa fi însărcinată daca nu ti a băgat dildaul in vagin si nu ti a lăsat sperma acolo?
Iti întârzie este o dereglare hormonala

| a răspuns:

Nu ai rămas insarcinata, e doar o dereglare hormonala. Nu e ca vreau sa te judec dar nu pot sa înțeleg adolescenții din ziua de azi cum de nu au catusi de puțin grija de ceea ce fac. Înțeleg ca nah. E de vina și hormonii, ca am trecut și eu prin perioada adolescenței dar nu am fost asa. În fine. Pe viitor ai mai multa grija de tine.

| a răspuns:

Da, ești 100% însărcinată! Așa i s-a întâmplat si unei verișoare de a unei prietene bune cu prietena mea!? Nu ai cum sa ramai, ce dracu, gândește și tu logic

| a răspuns:

Nu poți fi însărcinată.îți întârzie ca te-ai excitat prea tare și te-ai dereglat hormonal. Stai liniștita.

| explică:

Am vrut sa scriu cu cateva zile dupa ce mi s-a terminat menstruatia, adica pe 29 februarie s ar fi terminat iar pe 2 a avut loc acest "joculet"