Buna.Imi pare rau sa iti spun, dar sunt sanse de sarcina... Fecundarea ovulului se intampla la cateva zile dupa actul sexual, inotatorii aia mici trec prin niste,, probe''/bariere cand ajung acolo jos, dar tot vor ajunge la destinatie. Mai adaug ca spermatozoizii traiesc de la 3 pana la 5 zile, asadar sansele de sarcina sunt chiar foarte mari.Te sfatuiesc sa apelezi la pastila de a doua zi fiindca din ce povestesti sa aveti un copil este o decizie pripita si imatura care va va trezi dur la realiatate.
Testul de sarcina il poti face la 7-14 zile de la intarzierea menstruatiei, ca sa primesti un rezultat concludent.Mai devreme de atat risca sa te induca in eroare.Il poti cumpara de la farmacie.
Iar sexul nu se face niciodata fara prezervativ, cu atat mai mult cu cat v-ati distrat de 5-6 ori.Practic, ati cautat-o cu lumanarea.Stau si ma intreb daca este o postare serioasa sau e la misto.
Jur nu e nimic la misto totul e adevărat, Și acum îmi cam pare rău ca am făcut asta dar sper să nu fie nici o sarcină
Bine, cum spui tu.Care mai este treaba intre timp? Ti-a venit menstruatia? Ah si mersi pentru funda!
Cu drag! Mi a întârziat o zi încă nu mi-a venit azi trebuia să mi vină dar văd ca întârzie am făcut ieri un test pe la amiază care a ieșit negativ eu stau mult la frig posibil să fii răcit? Am doar ușoare dureri de burtă și de sânii cam atât.
Sa fi racit unde? Daca suspectezi raceala la ovare, cum se zice din popor, nu asa functioneaza.E frig in casa la voi? Macar 19 grade sa fie, altfel nu-i ok.Cauta oricum sa porti mereu ciorapi grosuti, chiar si 2 perechi, una subtire si una mai groasa pe deasupra, plus papuci de casa, pantaloni si pulover plus maieu, acum iarna.Imi vei multumi mai tarziu.
Testul e facut prea devreme, recomandat e sa-l faci la o saptamana dupa intarzierea menstruatiei sau 10-14 zile chiar, pentru a primi un rezultat concludent.
Azi a au făcut 2 săptămâni de la contact eu l-am făcut vineri dar a ieșit negativ, Afară mai mult stau în frig cu treabă în curte cam 2-3 ore și mereu eram rece ca gheața pe burtă și tot simțeam ca mă doare în partea stângă sau dreaptă sub burtă eu aș crede ca probabil am răcit.
Daca totusi ai ramas insarcinta te incirajez din tot sufletul sa nu faci avort, sa nu omori copilul. Esti foarte norocoasa sa ai alaturi un barbat care vrea sa cresteti impreuna copilul, foarte multe femei fac avort ca nu le sustine nimeni. Eu la a patra sarcina, venita desi am folosit prezervativ am fost foarte trista la inceput dar acum ma gandesc cu groaza ca daca nu as fi avut frică de Dumnezeu si as fi facut avort, as fi putut ucide acest copil minunat, pentru care acum ne topim toți de dragul lui.
Mulțumesc. Din suflet în sfârșit un răspuns ce așteptam să ți trăiască și să vă bucurați de ei nici nu m-am gândit la avort dar ar fi și greu dar așa e nu aș vrea să omor un suflet care nu el a decis să vină în viața mea ci noi ca nu am fost constientii, Mulțumesc mult❤️
Nici nu-i nevoie sa ejaculeze la interior, fiindca avand deja 5-6 partide consecutive de sex, ramai imediat gravida de la sperma ramana pe teava care s-a scurs in vagin imediat cum penisul a fost reintrodus, mai ales ca erai la ovulatie.
Am citit pe internet ca lichidul preejaculator nu conține spermatozoizi
Asta-i corect NUMAI situatia in care nu a existat nici o ejaculare in ultimile 12 de ore.
Dar avand deja 5-6 partide de sex consecutiv, exista sperma pe teava si lichidul ejaculator contine sperma care te poate lasa gravida, la fel de usor ca si o simpla ejaculare, fiindca 1 singura picatura de sperma contine cateva milioane de spermatozoizi, iar ovulul femeii are nevoie de 1 singur spermatozoid, din picatura aia.
Vezi tu daca-ti mai vine ciclul...
Poti face un test de sarcina DUPA 21 de zile de la ultima partida sexuala, cu prima urina de dimineata, care este cea mai concetrata.
Citeste ce scrie cu atentie aici, macar sa retii pe viitor de-acum.
https://www.planificaneprevazutul.ro/......ina%CC%86/
Eu sper ca totusi te vei lasa de aceasta distractie si vei constientiza in ce pericol te pui.Niciun pusti nu va avea grija de tine si de copil, asa spun toti numai ca sa faca sex cu tine si apoi sa te arunce ca pe o carpa folosita.Incearca sa iei in serios vorbele unor femei care au fost ca tine.Noi am fost ca tine, tu nu ai fost ca noi si inca nu esti capabila sa judeci ce si cum.De aceea e mai intelept sa amani sexul pana pe la 18 ani, cand esti considerat adult si termini liceul, dupa care te poti angaja.Asa, daca nici macar nu esti la liceu, cum poti da nastere unui copil, cum il poti creste, cand tu insati esti inca un copil?
Daca nu vrei sa faci avort, pe viitor foloseste prezervativ. Te protejezi de sarcini nedorite si de BTS (Boli cu Transmitere Sexuala).
Fa-ti vaccinul HPV, este gratuit pentru fete şi băieţi (11-19 ani neîmpliniți). La medicul de familie.
https://comenzi.farmaciatei.ro/......dolescenti
Fa un test de sarcina dupa 3 saptamani de la act.
Ai 14 ani mai fata!
Si luna trecuta la fel ai facut sex fara prezervativ, de intrebai pe aici daca ai ramas gravida!
Noi intelegem, el e viata ta, e painea lui Dumnezeu si toate cele, dar nu are grija de tine! Tu intelegi? Daca ar avea grija de tine, ar cumpara prezervative marimea lui! Nu te-ar lasa sa te chinuie gandul, nu te-ar lasa gravida! Punct!
Tu tine-te de scoala, termina 12 clase si ia BAC-ul! Esti in timpul scolii si in loc sa intrebi ce materii vei avea la BAC, tu vii cu griji de fata pro asta.
La 14 ani nici pastila de a doua zi nu o poate lua, macar de avea 16 ani...Nasol rau.
Eu luna trecută nu am întrebat ca iubitul meu nu era în țară, Nu ne am dat seama pe moment el nu a mai cumpărat niciodată prezervative să știe care e mărimea lui
E de acum aproape 2 luni.
Ai facut sex fara prezervativ, de intrebai pe aici daca ai ramas gravida!
Acum la fel!
Pricepi ce-ti zic?
Lasa sexul!
Lasand gluma la o parte,tipul este iresponsabil.
Sa faci copii de la o varsta frageda nu este maximul. Aveti si voi nevoie de timp sa va cunoasteti sa va distrati, sa calatoriti fara copil, carucior, scutece si tot restul.
Tipul are in cap doar sex, daca apar probleme si copil poate sa dispara oricand din decor.
Nu e chiar așa e un om atât de bun și iubitor nu ai idee el e familia mea pentru mine dar eu zic ca nu e momentul pentru copii întâi să ne facem casă și masă și apoi copii dar eu nici avort nu aș vrea să fac dar nici copii la ani ăștia și el nu se gândește doar la sex abia după un an am făcut și am fost amândoi virgini
Ba e chiar asa! Daca nu se gandeste la sex, se gandeste la sex de 6 ori!
Ce sex sa fi facut la 13 ani? De parca acum sunteti mai mari!
Eu fac 15 el are 17 nu avem 13 ani! Noi ne asumăm și dacă ar fi vorba de o sarcină stați liniștiți doar ca nu e momentul unui copil acum. Avem unde sta cu copilul și suntem bine și financiar.
Voi nu aveti cum sa va asumati ceva, fiind minori!
Nici macar certificat de nastere la copil nu puteti scoate fara un adult!
Tot repeti "nu e momentul unui copil acum". Atunci nu mai faceti sex fara prezervativ!
Lasati sexul si vedeti-va de scoala.
Altii se chinuie ani la rand sa faca copii. Daca nu a ejaculat inauntru, stai calma.
El așa a spus ca nu a lăsat dar mi-a zis ca poate a mai avut pe uretra și a scăpat acolo ca acel lichid după uretra nu îl simți când vine
Eu nu cred ca ai ramas. Asteapta pana iti vine menstruatia, nu ai alta solutie.
Update mi-a venit menstruatia dupa 2 zile întârziere nu sunt însărcinată mulțumesc frumos pentru răspunsuri?❤️