| Anamariaa98 a întrebat:

Bunăă, as avea nevoie de un sfat pentru ca m-am tot gandit si nu stiu ce sa fac. Imi e greu sa ma exprim dar sper sa ma intelegeti. Sunt impreuna cu prietenul meu de 4 ani, iar Craciunul asta m-a cerut. Dar problema este ca de fiecare data cand o facem, de un timp, lui ii "moare" dupa cateva minute. Am incercat sa vorbesc cu el si mi-a spus ca este prea obisnuit cu mine si ca totul se va rezolva de la sine. Credeti ca are pe altcineva? Chiar nu stiu ce sa mai fac, ma simt groaznic cand se intampla. Eu am 22 si el 24

Răspuns Câştigător
| Dintrebare a răspuns:

Este putin probabil ca motivul pentru care are o disfunctie erectila sa fie ca are pe altcineva. Nu zic ca este imposibil sa aiba pe altcineva, doar ca nu asta e motivul pentru care are probleme cu erectia. De obicei motivele sunt psihologice sau fiziologice. Poate are o perioada stresanta la munca sau poate s-a intamplat ceva intre voi doi care i-a generat un blocaj mental? Sau poate are ceva probleme de sanatate despre care nu stie. Problema mi se pare mai degraba ca refuza sa comunice cu tine. Deci eu as zice ca are un blocaj de comunicare pentru care exista un motiv. Dar avand in vedere ca nu va cunosc relatia, nu pot sa imi dau cu parerea ce ar putea fi. Ori incerci tu sa te gandesti ce s-o fi intamplat intre voi sau ce s-a intamplat in viata lui. Ori mai insisti la el sa aveti o discutie deschisa pe tema asta. Ori ii propui sa mearga la cateva sedinte de psihoterapie. Un psiholog l-ar ajuta sa isi rezolve problemele daca nu se simte confortabil sa le discute cu tine. Daca tii la el si asa mai departe, eu as zice sa nu iei personal ce i se intampla si sa fii alaturi de el pana rezolva problema. Ideea e sa isi doreasca si el acest lucru. Daca vezi ca tu tot incerci sa ajuti si te lovesti de un zid, atunci e mai nasol

11 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Nu, doar probabil s-a ajuns la o rutină cu treaba asta și s-a plictisit

| romeo78 a răspuns:

Problema este că trebuie să puneți un punct relației de până acum, să vă așezați la o masă în fața unei coli albe și să rememorați toți cei 4 ani petrecuți împreună, mai ales din punct de vedere sexual.
Relația voastră a intrat în rutină.
Nu el se termină repede, dumneavoastră nu îi mai treziți interesul.
Cu noile tehnologii, aveți probabil, o arhivă de fotografii electronică a ultimilor 5 ani.
Puneți în colaj de 2 fotografii o poză cu dumneavoastră de acum 5 ani, cu una de acum.
Puneți în colaj 2 fotografii cu voi doi la prima/ele întâlniri, cu una de acum și vei înțelege totul.
Pur și simplu pentru el, ca femeie nu mai ești un factor puternic excitant ca în primele luni de relație.
Există cabinete de planificare familială, cu psiholog, mergeți și discutați acolo despre problema voastră.
O vacanță, fără internet, doar voi doi, undeva retras ar mai rezolva dintre problemele voastre.

| ywar a răspuns (pentru romeo78):

Foarte tare, chapeau!

| Jassmina a răspuns:

Nu cred ca are pe nimeni, mai reoede are o problema erectila.
Aici nu-i vorba ca-i obisnuit cu tine, fiindca atunci nu ar mai avea nimeni relatii de 20-30 de ani, el are o problema erectila, pe care o ignora din nestiintsa sau pur si simplu nu accepta ca exista.
Trimite-l la medic.

| Naty1 a răspuns:

Daca faceti sex zilnic sau des luati o pauza un pic mai lunga.Pur si simplu faceti altceva cu timpul vostru impreuna sau chiar luati-va perioade in care sa stati separați (adică am si iesi si tu cu fetele, el cu băieții etc). Faceti cu lumina stinsă sau încercat o pozitii noi, intreaba-l pe el daca vrea ceva mai diferit sau are vreo fantezie (normala) si daca nici asa nu functioneaza trimitem la medic.
Nu prea exista "sunt prea obisnuit cu tine"si e si urat spus.Adica asta e un fel de "m-am cam plictisit sa fac sex cu tine" si e normal sa te simti prost.

| CopilThembel a răspuns:

Nu are pe altcineva.

| AndreeaVanDrunen a răspuns:

Indiferent dacă ar mai avea sau nu și pe altcineva, asta n-ar constitui sub nici o formă un motiv de pierdere a erecției.
Dacă la un act sexual inițiat de el (deci există dorința sexuală) i se intâmplă să-și piardă erecția, e vorba de o problemă medicală.
Nu poate fi vorba de obișnuință.
E ca și cum ai spune că cei care se masturbează, la un momendat își pierd ercția pentru că sunt prea obișnuiți cu mâna. laughing

| Anamariaa98 explică (pentru AndreeaVanDrunen):

Asa m-am gandit si eu

| Anamariaa98 explică (pentru Anamariaa98):

Multumesc tuturor ????

| Stochel a răspuns:

Incercati și voi noi poziții sau fantezii cum ar fi oral sau 69 poate asa îl tine și mai mult

| EllaAndreea1655 a răspuns:

Nu inteleg de ce o faceti