| ioanaa1002 a întrebat:

Buna TPU, stiu ca probabil voi fi luata la misto, dar trebuie sa intreb asta, deoarece a devenit prea mult pentru mine. Am 17 ani, impliniti saptamana trecuta si de ceva timp a inceput sa-mi placa de un baiat. La inceput era totul ok, casual, dar dupa s-a transformat intr-o reala obsesie, eu nefiind capabila sa mai plac pe nimeni. Baiatul respectiv are prietena, care este la 500 si ceva de km distanta. Efectiv nu mi-l pot scoate din cap, ma gandesc mereu la el si nici nu stiu ce sa fac, sa-i zic ce simt? Am aflat de la sora lui ca si lui ii placuse de mine pe la inceputul anului acesta, insa credea ca mie nu-mi place de el, deoarece ii raspundeam sec (din punctul lui de vedere), desi eu doar voiam sa nu fiu prea exigenta, sa il innebunesc, ca stiu cum e. Ce ar trebui sa fac?

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

"baiatul ala are prietena... " asadar relati a cu baiatul ala este interzisa pentru tine!

| Emilian65 a răspuns:

Dacă are prietena, nu are rost sa insiști sa ai o relatie cu el.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Eu cred ca tu ne iei pe noi peste picior.
"la inceput era totul ok, casual, " Ce sa intelegem de aici? Ca va salutati casual sau altceva?

| ioanaa1002 explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

La inceput era totul casual cu sentimentele mele pentru el, adica nu imi placea atat de mult de el