|

Cam câte secunde durează plăcerea la sex și la masturbarea?
Și la care e mai intensă plăcerea la sex sau masturbare?
Sau amândouă sunt cam la fel?
Vreau să aflu de curiozitate de la cei care au practicat sexul,că din păcate eu nu pot avea parte de o femeie, că nu sunt în stare să îmi găsesc una happy.
Fără hate sau miștocării.
Mulțumesc anticipat.happy

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Ambele sunt unice. Este clar ca sexul se simte mai bine, ca exista saruturi, atingeri, emotii, gemete. Dar si masturbarea poate sa fie foarte intensa. O sa vezi pe pielea ta mai incolo ce si cum, toate la timpul lor.

| explică (pentru Frank51):

E da în vise poate visez și eu o femeie, măcar am mâna dreaptă.
Oricum mersi de răspuns, apreciez

| a răspuns (pentru AngelErmin):

Cati ani ai?

| explică (pentru Frank51):

16 ani.

| a răspuns (pentru Frank51):

Fain și eu am 16 ani

| a răspuns (pentru AngelErmin):

Si ce te face sa zici ca nu vei avea o femeie?

| explică (pentru Frank51):

Păi soarta le văd cât de mizerabil se comportă cu mine și lumea în general, trăiesc degeaba din păcate și nu îmi este rușine să recunosc asta.

| explică (pentru Frank51):

Am o vârstă și pe mine nu m-a plăcut nici o fată având în vedere că toți adolescenții deja la vârsta asta sunt dezvirginați, e dureros să vezi pe alții că au și tu nu o să ai niciodată :'(, acum numai vezi că e carantina și coronavirusul ăsta.

| a răspuns (pentru AngelErmin):

Eu am aproape 23 de ani si nu s-a uitat niciuna la mine. Daca crezi ca la varsta ta ai dat de greu, stai sa vezi cum e dupa 20. Am trecut prin ce ai trecut si tu, si nu mi-a fost usor. Cred ca pe Fb si Insta zeci de fete ma au la Block.

| explică (pentru ForeverAlone97):

Poate mor până atunci, nu am ce să mai văd nimic până la vârsta aia, dau eu spoiler dacă vrei, la fel de singur.
Până la vârsta aia poate trece dar sechelele rămân, mai cer și eu sfaturi de la oameni cu scaun la cap și mai înaintați în vârstă 80% mă insultă și mă jignesc că doar la asta sunt buni.
Au fost lucruri și mai grele de atât decât asta cu fetele,încearcă să îți pui restricții corpului și o să uiți de toate,asta vreau să fac eu de luni.
Să îmi pun restricții la lucrurile pe care numai vreau să le fac,știu bro că te doare dar măcar nu ești singur.
M-am născut într-o generație de unde toate sunt niște curve notorii în căutarea unor băieți urâți,mahalagii și idioți.
Asta e România!
Tot neamul meu a avut pereche,sunt singurul din tot neamul meu care nu are sau nu a avut pe cineva lângă mine,ce au ceilalți adolescenți și nu am e,că sunt ok la toate,sunt urâți de te sperii și au fete cu carul.
M-am săturat, chiar m-am săturat, numai pot, aveam perioade când plângeam în pumni doar ca să mă descarc să numai discut acest subiect, cât de tare să mai fiu.

| a răspuns (pentru AngelErmin):

Prima mea prietena am avut-o la 21 de ani, până atunci nu m-am plâns niciodată de această chestie, pur și simplu am lăsat să vină totul de la sine, chiar daca toți prietenii mei au avut iubite și făceau sex.

Cred că este timpul să începi să te maturizezi, să nu te mai stresezi aiurea pe subiecte de genul. Daca pretinzi că ești diferit de ceilalți, va trebui să nu te mai plângi și să realizezi că ceilalți nu se aseamănă deloc cu tine, sunt mai liberi, rebeli, tupeisti. Eu zic că ești o persoană mișto, cu mult peste prietenii tăi, iar faptul că te subestimezi nu te ajută.

| explică (pentru Frank51):

Așa o să fac happy, mulțumesc de sfat.

| a răspuns (pentru AngelErmin):

Inteleg ce spui. Chiar e greu fara femei. Da pe ele le doare undeva de indivizii ca noi. Daca pe o femeie n-o rasfeti, nu ii oferi din timpul tau, nu te prezinti ca ai fi usor manipulabil, iti intoarce spatele.

13 răspunsuri:
| a răspuns:

Stai linistit ca inca esti tanar.Axeaza-te pe dezvoltarea ta ca om, cariera si o sa vezi ca astfel o sa ai de castigat si pe planul asta.Peste cativa ani, fetele o sa se maturizeze si o sa-si schimbe perspectivele.