|

Cand ma masturbez si vorba vine ejaculez, produc un lichid transparent înăuntruul penisului, adica pielita aia nu s-a rupt, este ok pentru varsta mea ca pielita de pe capul penisului sa fie lipita acolo?

5 răspunsuri:
| a răspuns:

Daca pielea numita preputiu, care acopera glandul penian, adica ''capul penisului'' NU poate fi miscata si trasa inspre inapoi, spre baza penisului adica peste cap, incat sa se produca decalotarea (belirea) capului si acesta sa iasa la iveala, inseamna ca penisul tau este afectat de boala care este denumita FIMOZA. Se pare ca in cazul tau din nefericire pentru tine, este vorba de o fimoza foarte grava/severa de gradul 3 sau cel maxim de gradul 4 si in acest caz este absolut necesar sa te prezinti la un cabinet de Urologie, pentru a fi consultat de catre un medic urolog. Penisul care este clinic sanatos d.t.p.d.v. arata la fel cu cel prezentata in urmatoarele filme educationale :
https://www.youtube.com/watch?v=s6on8BsMrsg
Https://www.youtube.com/watch?v=bRlgTBoAXrQ
Multa sanatate!

| a răspuns:

Pielita care ramane este pielea capului. Ea este foarte fina, mai ales cand este acoperita de preput. Este foarte sensibila la atingere.
In rest ti-a spus corbulalbrosu.

| a răspuns:

Spune mi mai mult daca tragi de ea nu se duce pielinta in jos sau cum ca nu inteleg.

| explică (pentru alex56127):

Se duce logic dar nu vad capul penisului in sine ramane o pielita si ma ustura foarte tare daca mai trag putin in jos

| explică:

Mamamma sa mi bag pl sad... pacat ca nu te cred