anonim_4396
| Anonim întreabă:

Care e lista de avantaje dintr-o relatie pe interes?
Pana acum se stiu astea:
bani
sex
cariera
pentru a face gelozie altcuiva

Fete si baieti care ati sarutat fraieri pentru ceva?
Care era scopul?

Răspuns Câştigător
| Eireann a răspuns:

Cand m-am mutat prima data in UK am stat cu in tip fiindca nu stiam multa lume si nu prea aveam cu cine sa ies. Era un tip ok, ne intelegeam bine, exista si ceva chimie dar era clar ca aveam planuri diametral opuse pentru viitor. Amandoi stiam ca e mai mult fiindca ne simteam singuri. Dupa cam 6 luni ne-am despartit foarte amiabil. Nu stiu daca a fost "pe interes" dar stiu multe situatii in care oamenii sunt in relatii din cauza fricii de singuratate. Oare "companie" e un interes?

| Anonim explică (pentru Eireann):

Drăguț că ai povestit
Ar fi pe interes dacă te ai folosit de el și fără avantajul ala nu te uitai neam la el

| Eireann a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu e vorba de uitat fiindca imi placea de el si fizic si mental DAR in mod normal as fi pus punct mult mai repede fiindca nu aveam absolut nici un plan de viitor care sa se asemene.

| Anonim explică (pentru Eireann):

Deci era pe interes
Ca nu ai fi stat cu el dacă nu era perioada grea

11 răspunsuri:
| tonyc7 a răspuns:

Avantaje pentru cine? Pentru tipa sau tip?
Daca te referi la tipa, o relatie pe interes ii poate aduce o functie (sau pozitie sociala) importanta, pe langa bani, mancare buna, haine scumpe, cadouri dese si mult confort.
Daca te referi la tip, o relatie pe interes ii aduce sex in primul rand, ori de cate ori vrea muschiuletul lui (cu conditia sa fie si el suficient de darnic material) plus fala pe care o afiseaza cunoscutilor.

| Anonim explică (pentru tonyc7):

Întrebarea e și pentru fete și băieți
Sunt și fete care cauta doar sex și băieți care scot bani de la fete nu e bai
Întrebam dacă mai exista altceva decât astea din listă
Să văd de exemplu dacă vreuna se cuplează cu un băiat ca să stea moca la el în facultate sau ca să aibă șofer sau sa o învețe engleza nu stiu
Așteptăm să văd care recunoaște ca se cuplează pe interes și de ce
Ca multe se mint pe ele ca nu sunt pe interes dar când colo știu mai multe despre mașina și casa tipului decât despre el

| AlexandruInu a răspuns:

Salut,eu unul am stat 3 luni cu o fata,nu era chimie era vorba doar de interes, ea avea un statut social si financiar mult mai mare ca al meu. Eu m-am folosit de puterea ei iar ea de talentele mele pentru as rezolva anumite obligatii. Ea imi oferea plimbari, locatii luxoase iar eu ma asiguram ca obligatiile ei sunt duse la bun sfarsit. Sau poti sa iti faci o,, relatie" la șto, ca sa îti faci fostul fosta gelos/geloasa...ce primesti...este o satisfactie de invingator sa zic asa.
Sau se creeaza o relatie pe interes,fata se combina cu acel baiat pentru buzunar,pentru statut,lux pentru ca anumiti barbati nu îsi doresc o relatie si apeleaza la astfel de metode,pentru ca evita certuri,gelozii, implicari. Sau are anumite fantezii, fetisuri pe care nu le poate pune in aplicare cu o posibila iubita. Cand ai bani multi nu te prea mai intereseaza. Iar fata la treaba asta vine cu partea ei, prin corpul ei frumos, relatii sexuale...

| Mosotti a răspuns (pentru AlexandruInu):

Aia cu facut gelos/geloasa pe fostul, e o prostie ca ala daca a parasit pe cel in cauza, nu are nici o treaba cu faptul ca parasitul se duce cu altcineva.
Adica eu te las pe tine si dupa aia ma mai int ca te duci cu altul sau alta? Nu.

Ce ai facut tu, ai facut bine, ca si ea avea interes la talentele, tale, ce anume talente? Adica ea ce avea nevoie de la tine? Interesul ei care era? A fost schimb pe schimb de fapt, ea dadea ceva, tu altceva ce ea vroia.
Si de ce doar 3 luni? De ce n-ai mai stat?

| AlexandruInu a răspuns (pentru Mosotti):

Eu aveam cateva pensiuni,iar ea îi trimitea la mine,unde eu îi distram,mancaruri fine,bauturi scumpe si activitati nautice. Eram foarte sociabil si in permanenta îi relaxam,asta îsi doreau,aveam cunostinte pe la pescari,iar acestia cand plecau, nu plecau cu mana goala, peste proaspat, icre proaspete si tot asa. Motivul,, despartiri,, nu îl pot spune.

| Mosotti a răspuns (pentru AlexandruInu):

Am inteles, de ce nu poti spune motivul? Ca oricum esti anonim, ori te-a inselat, ori probabil ai inselat-o tu si te-a lasat, e doar o banuiala.
Ca era o relatie f okey, putea sa tina mai departe.

| EoTl a răspuns:

Pentru a le face rau?

| Anonim explică (pentru EoTl):

Ce fel de rău și ce câștig ar avea din asta?