| SunshineSunrise a întrebat:

Care e problema? Am făcut-o cu nu stiu cati băieți in 2 ani si nici unul nu reușește să își dea drumul. In timp ce fac sex cu ei le "moare"cum ar veni și imi reproșează de foste ca aveau fundul mai rotund, tatele mai ferme etc. Ma simt complexata să mai fac ceva cu cineva. Deși sunt persoane mai slabe decât mine si care nu au forme deloc nu întâmpină atatea umilinte. Cu oricine fac ceva după 1 minut le moare sau nu li se ridică deloc. Si nu finalizam nimic pe lângă, ma tine relația 1 săptămâna maxim.

Răspuns Câştigător
| romeo78 a răspuns:

Problema nu este la tine! Nu te mai învinovăți singură!
Lor le "moare scula" din cauze medicale, iar tu ești prea potentă, de cursă lungă!
De fapt, ei sunt obișnuiți cu fete care se termină repede! Ori, tu, ești opusul acelor fete! Te exciți mai greu, te termini într-un timp îndelungat, iar ei nu au experiență cu fete ca tine!
Mai caută și nu te complexa!
Vă veni și băiatul cu care să fii fericită la pat!
Succes!

11 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Slabi... aia nu au forta nici sa mearga cu autobuzul pana la servici dar daca vorbim de munca nici atat. Ti-ai pus-o cu scheleti ambulanti, treci la pul mea si vezi dupa 30 min daca ti se usuca vaginu si te doare sau mai vrei laughing

| mihai69 a răspuns:

Mă tem că problema ta nu este absolut deloc felul cum arăți.
Am făcut dragoste cu o „amazoană" (o fată căreia i se amputase un sân), cu una mai grăsuță (cu sânii cam până la brâu) și nu am avut vreo problemă, nici vreun reproș.
Ai ceva care îi inhibă - nu știu... atitudine, temperament, (lipsă de) talent. Asta ar trebui tu să descoperi și să remediezi. Încearcă să vorbești cu ei serios, nu despre fostele lor. Apropo, din astfel de declarații mie îmi pare că nici partenerii tăi nu au fost vreunul interesat de tine în mod special, ci doar de fofo și jaga-jaga. Ca să nu mai spun că sunt și habarniști în materie de sex.

Răspuns utilizator avertizat
| mihai69 a răspuns (pentru SunshineSunrise):

Sincer? dacă simt ceva pentru respectiva, chiar mi s-ar rupe-n paișpe ce kilometraj are, nici ce capacitate cilindrică. Atât timp cât eu o pot face să simtă plăcere, chiar nu-mi pasă cine și cu ce unelte a mai săpat acolo.
Asta ca să nu mai vorbim că discuțiile astea de obicei le ai după sex.

| Clint a răspuns:

"Cu oricine fac ceva după 1 minut le moare sau nu li se ridică deloc."

Hãmm pentru ca nu sunt atrasi de tine?

Răspuns utilizator avertizat
| Dalmore1996 a răspuns:

Problema e ca o faci numai cu tipi fara experienta. Nu e vina ta.

| RacPac a răspuns:

Tu intr-o sapt deja sex. Acum nu m as plange dar nici mult nu as ta cu tine

| MademoiselleCosmina a răspuns:

Romeo are dreptate.
Nu ai de ce sa te simti prost. Un baiat care e inteligent, ar trebui sa uite trecutul si sa se concentreze doar pe prezent. Vei gasi cel care sa te iubeasca si sa te faca fericita in pat.

Răspuns utilizator avertizat