|

Care este rostul intrebarilor cu decalotari? Sunt scarboase

5 răspunsuri:
| a răspuns:

Penisul multor baieti este afectat intr-o anumita masura de boala numita fimoza si in cazul unora dintre ei, penisul lor NU se poate decalota nici in starea flasca. Si bineinteles din acest motiv intrebarea pare banala sau lipsita de sens, pentru toti cei care au penisul clinic sanatos si si-au decalotat penisul de cand se stiu ei in momentele in care urineaza sau se masturbeaza. Sanatate!

| a răspuns:

Pai, cand esti purtator de puta, ar trebui sa stii niste chestii despre ea. Dar cum in scolile din Romania inca se promoveaza crestinismul (frica de puta), copiii nu au de unde sa stie ca puta trebuie belita si spalata, de exemplu. Sau ca decalotarea trebuie exersata incet-incet, de la o anumita varsta.
In scoli se invata o gramada de chestii prea grele pentru mintea de copil, dar despre ce au oamenii in pantaloni, nu... Si uite asa devine puta un subiect tabu, iar BUG Mafia face o cariera doar folosindu-i forma populara in rime. Ca altii mai destepti nu pot vorbi despre obiect, ca e scarbos si se considera pacat.

| a răspuns (pentru NoTurbinaNoGood):

Serios man? Vezi că prin clasa a 7-a există o materie numită anatomie. Una dintre lecții se numește „Sistemul reproducător". Mai există o diciplină opțională numită educație pentru sănătate. De asemenea la liceu, în clasele 9-10, indiferent de profil iar dai de bio.

Dar dacă elevii se tăvălesc de râs când aud de penis și vagin, și să scoată sunete de parcă i-ar mușca cineva de penis când o fată mănâncă banane, ce să-i faci?

| a răspuns (pentru TheGentleman):

Funcția de reproducere s-a predat în cazul animalelor, cel puțin când eram eu într-a 7-a (în 2006).
Nimic despre belit puța și spălat puța belită. Astea a trebuit să le aflu eu din ședințe cu prieteni ok. Unul de exemplu a ajuns la medic pentru educație sexuala (mai mare decât mine).
În liceu s-a vorbit doar de BTS. Și nu a fost lecție calumea, doar s-a discutat despre principalele BTS și faptul că se transmit prin orice fel de contact sexual. Din nou, despre igienă și alte sfaturi pentru purtătorii de "aparate de reproducere", nimic. Dacă eram copil defavorizat, poate credeam și eu toate basmele care circulă despre sex, că informare sigură nu aveam de unde să iau. Nici măcar pe internet nu sunt sigure articolele, din câte am citit, sub o treime aveau informații ok. Multe par scrise de virgini.

| a răspuns:

La ce tip de intrebare ti-ar place sa raspunzi?
Sa punem numai intrebari pe placul tau, dar oenteubasta trebuie sa ne dai detalii.
Asteptam