|

Care sunt sansele sa raman insarcinata daca am avut ciclu mentrual pe 21-24noiembrie?

De la inceputul lunii am facut sex neprotejat dar fara ejacuculare in interior, pe data de 8 dec am facut sex neprotejat cu ejaculare in interior.

Este posibil sa raman insarcinata?

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Daca sperma este ejaculata in vagin in cea de a 18-a zi a ciclului menstrual (21.11 - 08.12 = 18 zile), posibilitatea de a se putea forma o sarcina poate sa existe, insa numai in cazul in care lungimea ciclului menstrual este planificat hormonal sa fie de cel putin 31-32 de zile fiindca doar in acest caz actul sexual intretinut in data de 8 Decembrie, a avut loc inca in cele 4-5 zile ale PERIOADEI FERTILE care a existat intre 4-9 Decembrie.
Insa in cazul in care lungimea ciclului menstrual este de regula mai mic de 31 de zile, in acel caz actul sexual care a avut loc in 8 Decembrie, a fost intretinut in perioada devenita infertila si in concluzie in proportie de peste 95-96% este imposibil sa se mai poata forma o sarcina in actualul ciclu menstrual.
Daca in timpul actelor sexuale intretinute inainte de data de 8 Decembrie, in mod sigur nu a ajuns sperma in vagin, atunci se poate presupune/afirma ca NU s-a putut forma o sarcina in actualul ciclu menstrual. Multa sanatate!

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Depinde de tipul ciclului menstrual pe care-l ai (regulats au neregulat) si la cate zile se succede acesta!

| a răspuns:

Da, este posibil sa ramai gravida.

| a răspuns:

Șanse tot există, depinde de ciclul tău cât e de regulat.