| cosmina16 a întrebat:

Cat de mult conteaza aspectul fizic? Stiu sa ma ingrijesc, sa ma machiez, sa imi aranjez parul, sa ma imbrac, dar am o singura problema: sunt supraponderalasad. Stiu ce o sa spuneti:'si de ce nu slabesti?' pai am ajuns sa nu mai fiu obeza.am dat pana acum 12 kg...si vreau sa mai dau inca pe atat. Oare exista baieti care se gandesc ce este in sufletul si in mintea unei fete? nu numai cum arata?

Răspuns Câştigător
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

La 16-17 ani, mai greu.
De la 20 încolo, da există.

4 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Da există numai că depinde câţi ani ai dacă ai. Dacă ai în jur de 15-18 ani să nu te aştepţi la aşa ceva pentru că puţini sunt băieţi care caută mai mult înafară de aspect. Încearcă să te împrieteneşti cu diverse persoane să te faci plăcută prin felul tău de a fi, băieţi care se uită numai după aspect o să găseşti peste tot, pentru că aşa e lumea, dar gândeşte-te că ce e al tău e pus deoparte. Încearcă să te bucuri de fiecare clipă să zâmbeşti şi persoana potrivită pentru tine va apărea. Baftă!

| claudiea79 a răspuns:

Da. exista baietii care se gindesc la sufletul si mintea unei fete.ai rabdare cauta si vei gasi. daca esti sincera; sufletista; harnica faci mincare si nu inseli vei gasi. cauta baietii din provincie gasesti pe net. ei sint mai putin pretentiosi. cei din bucuresti fac fite sint increzuti. cine te place te place asa cum esti.sa cauti un barbat inteligent de vreo 30 de ani din provincie cu suflet bun. sa nu conteze banii. suflet bun si harnic. in rest mult noroc. pe saitul.www.perechea.ta.ro.vei gasi ai rabdare si cauta. mult noroc

| eXtrike a răspuns:

Da, corpul, la asta se uita prima data, frumusetea alea alea, si dupa la voce, minte etc... Si ca sa slabesti alergi, fara abdomene ca iti faci patratele, stiu ca si la fete se poate... eu fac de ceva timp abdomene 200 zilnice seara, si incepe sa mi se vada si fara alergat. happy

| buubi a răspuns:

Nu ma mira faptul ca la aceasta intrebare sunt DOAR DOUA raspunsuri... Parerea mea este ca exista multi baieti care sa treaca cu vederea aspectul tau fizic, si sa iti vada sufletul.