|

Cat este durata minima a unui act sexual pentru a satisface o femeie? Am auzit ca unele ajung foarte greu la orgasm. Funda.

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Dacă ajunge greu la orgasm, trebuie acționat și înainte de actul propriuzis. Și anume, să faci bine preludiul, apoi actul în sine, apoi să ajuți cu masaj pe clitoris, pentru a o face să termine și ea, până la orgasm

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Orgasmul vaginal al femeii depinde DOAR de cat de priceput este barbatul, si evident, cat de dotat este el.

| a răspuns:

Nu exista nici o durata minima si nici una maxima care sa fie suficienta pentru a induce excitarea necesara ca femeia sa ajunga in faza de orgasm. Producerea orgasmul este de fapt in majoritatea cazurilor conditionata de existenta sau lipsa unor legaturi foarte stranse si complexe intre organele sexuale ale femeii si creierul ei. De asemenea exista o stricta corelatie intre nivelul cantitativ al hormonilor sexuali produsi de organism : estrogen, dopamina, serotonina, oxitocina, endorfine, etc. si nivelul libidoului fiecarei femei sau a starii ei de frigiditate.
Absenţa orgasmului (anorgasmia) este la bărbat un aspect al impotenţei iar la femeie o componentă esentiala a frigiditatii.

| a răspuns:

Difera de la femeie la femeie. Unora le trebuie 5 minute, altora 10, altora o ora ca sa ajunga la orgasm.
Mie 5-6 ore, dar nu gasesti barbat sa reziste atat...

| a răspuns (pentru misssuccubus):

M-am oprit dupa 2 ore ca ma plictisisem, cred ca pot si 4 ore. 6 nu stiu, esti teapana.