| AndreeaDeea221998 a întrebat:

Ce ați face dacă ați fi puși în situația să locuiți cu un/o fost/ă iubit/ă? Dacă v-ar face complimente / avansuri, ar mai avea vreo șansă să devină actual/ă iubit/ă sau măcar să faceți dragoste / sex cum doriți sa îl numiți?

Pură curiozitate cum gândesc alte persoane și as aprecia dacă ați fi sinceri.

8 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Ce as face...as supravietui.
Complimente si avansuri? Nu m-ar interesa, vin de la o persoana care a iesit din viata mea si viata a mers inainte.
Asa ca n-ar avea nici o sansa.
Mai bine prieteni-daca se mai poate...
happy

regis
| regis a răspuns:

Am avut experienta de a locui cu fosta, nu mi-a facut avansuri, dar nici sanse nu ar fi avut.
Depinde de persoane si de cauzele despartirii.

| RAY a răspuns:

Fosta escorta nu cred ca ar fi geloasa pe actuala și ar accepta ambele sa facem sex împreună, părerea mea gândiți-vă la facturii și lăsați romantismul stupid

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Sunt sincer, răspunsul este da.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Depinde care fosta.
Pe unele nu le-as mai lua nici de m ie, altele sunt ok, ar merge cel putin de prietenie, poate si de o noua relatie, ca ne-am mai schimbat.

| Eireann a răspuns:

Depinde care fost iubit si depinde daca as avea o alta relatie. Sunt fericita cu iubitul actual deci indiferent de situatie nu m-as reintoarce la un fost iubit acum.
Daca as fi singura e posibil. Fiidca daca am fost intr-o relatie omul sigur are multe calitati pe care le apreciez si exists si o anumita "chimie", chiar daca relatia nu a mers.

| Xpressurself a răspuns:

Contează ce simți tu. Dacă mă întrebi pe mine, nu am de unde să știu de ce v-ați despărțit. Alții își vor da cu parerea în funcție de ce li s-a întâmplat lor.
Niște criterii sănătoase care să te ghideze ar fi să simți că este persoana potrivită pentru ce ai tu nevoie să fii împlinită și fericită. Să simți că ești iubită, că iubești și că tot ce dăruiești se întoarce la tine. Să simți că te completează, să te simți prețuită și că este mulțumit cu tine în fața altor persoane sau prieteni, familia lui. Și sunt sigur că mai știi și tu astfel de indicii care sa îți arate dacă acea persoană este persoana de care ai tu nevoie. Pentru că dacă nu este și te împaci cu el pentru ca să nu fii singură o să te trezești ca găsești ce cauți și nu o să poți fi cu el că te trage remorca în altă direcție.
Ce simți tu este foarte important. Este ca o busolă.

| Flavius5670 a răspuns:

Sincer. viața e prea scurta? eu zic ca sa profiți de ea la maxim și ca cu un scop a fost sa fie așa sa fie lângă tine!
Eu zic sa nu mai stai pe gânduri și dacă e atracție sexuală și din partea ta..nu ezita și profita de situație ☝️