anonim_4396
| Anonim întreabă:

Ce ati face în cazul în care partenerei/partenerului nu i-ar plăcea ideea de călătorit? Trec printr-o situație similară în care partenerului îi displace ideea de a "da bani pe vacanțe" și nu vrea ca in fiecare vacanță să mergem undeva (el preferând să stea acasă), pe când eu sunt dornică mereu de a explora si vedea chestii noi. Situația: suntem doi studenți, el în an terminal și din provincie, eu termin la anul, amândoi bursieri. Însă el nu prea are bani, eu am bani pentru că eu stau cu părinții. Ideea e ca sesiunea a fost destul de grea pentru amândoi și ma gandeam ca dupa ce isi da admiterea la master, să mergem undeva, dar intervine ideea că nu are bani si chestii din astea si nu vrea sa ceara de la părinți și nici de la mine si nici job nu isi gaseste in domeniul lui. Si am avut o discuție pe tema viitorului, ca daca am lucra amandoi si am avea concediu, ce prefera sa faca? Și a zis că nu e musai sa mergi neapărat în vacanță. El este si genul de om foarte comod si leneș care prefera sa se joace pe laptop sau sa iasă in oraș cu băieții, dar mi se pare puțin greșit modul de a se relaxa (mai ales ca lucrezi mult in decursul anului si cand ai vacanta, stai degeaba). Voi ce ați face in situația aceasta? Eu sunt mereu dornica sa merg, sa vizitez, sa cunosc alte culturi, evident, in limita bugetului. Lui nu prea ii place.

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Asa e cand te ocupi cu studiile banii se investesc in ce e necesar. Concediu il faceti la tara e gratuit sanatos va mentineti in forma si veniti acasa cu porumb sau pepene

| whatevernvm a răspuns:

Într o relație amândoi trebuie sa cadeți de acord asupra anumitor chestii și sa faceți eforturi pentru a fi amândoi fericit. Dacă el te iubește, poate sa și răpească o săptămână pe an sa plecați undeva, sa strângă niște bani, mai ales ca sunteți tineri. Relația fata compromis nu exista, iar compromisul vine de ambele părți.
Cum s ar simți dacă ai pleca în vacanta cu o prietena, fără el?

| Rux04 a răspuns:

Bună. Dacă nici după ce-și va găsi de lucru nu va dori să călătorească nu văd un viitor împreună. Te sfătuiesc să-l lași și să cauți pe cineva care are aceeași pasiune.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ce ati face în cazul în care partenerei/partenerului nu i-ar plăcea ideea de călătorit?
Cărui parteener?
Amic?
In relație, adică iubit?
Un soț?
Ce am face cu cine, cu partenerul?
Aici intervine ceea ce eu numesc al 6-lea semn de iubire, sacrificiul.
Sau te sacrifici tu și vei sta lângă acest om, și nu vei călători nicăieri.
Sau se sacrifică el și vine cu tine în călătorie.
Sau pleci tu singură în călătorie și pe el îl lași acasă.
Sau îl lași acum și cauți altă relație cu unul la care îi plac călătoriile.
Dar culmea, acest mod de a rezolva problema, este valabil pentru rezolvarea oricărei probleme de cuplu.

| Andreeush a răspuns:

Asta înseamnă că nu vă potriviți.
Dacă nu are un job și nu lucrează, maidacă e și leneș, stă pe calculator, cum vrei să aibă bani?

| Plato a răspuns:

Ce rost are sa continui ceva ce-ti va aduce mereu unele frustrari, neplaceri, discutii? Atât timp cat nu va potriviti, eu nu vad nimic ce va tine impreuna.
Asa, ori stai tu imbufnata acasa ori el imbufnat in vacanta. Care e rostul?
Nu aveti nicio obligatie. Nu va intelegeti, nu stati.

| Hammurabi a răspuns:

Nu vă potriviți și n-o să poți să te bucuri de tinerețea ta iar mai târziu nici de viață.
Nu mai pierde timpul că e prețios.

| Clint a răspuns:

Sa-l lasi si sa-ti gasesti un partener calumea. Ii faci un bine.