anonim_4396
| Anonim întreabă:

Ce faceti atunci cand persoana pe care o iubesti afla ca ai avut o aventura cu o alta fata care nu inseamna nimic pentru tine? O fata obisnuita care nu trebuia sa intre in lumea ta, o fata care e pe cale sa strice ceva frumos construit de-a lungul a 3 ani? Simt acel gol in stomac ca atunci cand pierzi pe cineva foarte drag, simt acea ruptura pe care o simt doar cei care au fost indragostiti.
Morala mi-am facut-o singur, nu mai am nevoie de altele.Sunt foarte dezamagit, simt ca vreau sa ma destainui cuiva, aceia sunteti voi.As vrea sfaturile celor care au trecut prin asa ceva.Nu vreau consolari, nu eu sunt cel care trebuie consolat. Vreau adevarul! Voi cum ati reactiona?
PS : Am stat de vorba cu ea, mi-am cerut scuze, i-am spus toata povestea. Mi-a zis : Ok, nu-i nimic, nimic nu o sa se schimbe.
PS 2 : Eu am simtit altceva in sufletul ei.

3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu se poate sa nu se schimbe ceva. In sufletul ei ceva s-a rupt absolut definitiv si nu mai poate fi reparat niciodata, nicicum. Daca puteti, acceptati relatia asa, carpita. Daca nu, asta e. Oricum, ea nu va mai avea o relatie perfecta niciodata fiindca acel ceva rupt o va impiedica toata viata.

| tuska a răspuns:

Depinde de ce varste aveti. Ar trebui sa te ierte, sa ti fie invatatura de minte, ca alta data sa pretuiesti mai mult pe cine iubesti, daca nu o iubeai intelegeam, dar.

| raisssa a răspuns:

Si eu am trait ceva de genul asta... m-am indragostit de un alt baiat, dar nu am ajuns pana acolo incat sa il insel fizic pe actualul, pentru ca inca il mai iubeam si m-am hotarat sa rup orice legatura cu baiatul respectiv si sa incerc sa fiu din nou fericita cu el.cat despre tine, niciodata nu o sa mai fie la fel relatia voastra, cum ai zis si tu ceva in sufletul ei s-a schimbat, nu mai e la fel, poate nu te-a parasit ca te iubeste prea mult, dar, in sufletul ei sunt sigura ca iti poarta un pic de ura...