Http://www.libertatea.ro/......90445.html
http://www.antena3.ro/......00195.html
@identitate
Ai dreptate, asta înseamnă adopţie la distanţă. Dar citeşte şi tu articolele de mai sus. Cum să zică că vrea un frăţior pentru fetiţa ei, dar cu jumătate de normă? Spune că băieţelul îi zice mamă şi nu mai poate de fericire, dar apoi mama îl trimite pe copil înapoi la cămin, deşi are toate posibilităţile să-l ţină.
Părerea mea este că orice ajutor este binevenit, dar mi se pare traumatizant pentru copil să fie plimbat de colo-colo, când la bogăţie, când la sărăcie.
Iar ea mi se pare că face toate astea pentru publicitate şi sper să nu fie aşa, pentru că atunci nu ar fi doar bătaie de joc, ar fi cruzime.
Cu siguranţă îi este mai bine copilului în familia nouă decât în orfelinatul de unde va fi adus.
E tratat ca un obiect, drept e, dar gândeşte-te că totuşi e vorba de un copil nedorit (majoritatea sunt aşa) şi devine (măcar pentru o perioadă) un copil dorit.
Şi-n plus, de multe ori aceste adopţii se încheie până la urmă cu adopţia permanentă.
Salut.
Adoptia "la distanta" nu inseamna altceva decat sprijin material, eventual moral prin scrisori sau alte metode, incluzand vizite(optionale). Cu 50 de euro pe luna un copil din Africa traieste "ca un boier"!
Care e bataia de joc aici?! Pe cine sa duca inapoi?! Mai bine informeaza-te si afla ce inseamna "adoptie la distanta" (daca nu ma crezi)! Nu mai vorbi aiurea!
@pyma,
Nu urmaresc "Antena3" decat cu japca,"Libertatea" nici daca ma platesti!
Acum am aflat ca e vorba de Columbeanu, habar nu aveam ca e "de la Izvorani". Nu stau sa urmaresc viata unor asemenea "personaje", sunt alergic.
Nu exista "adoptie la distanta" in Romania, adica nu sunt implicati copiii romani. E doar publicitate.La noi, fie il iei, fie nu-l iei. E publicitate mascata sau habar nu au despre ce e vorba.Cu scandalurile sexuale erau plictisitori...acum au dat-o in gesturi "umanitare". Sunt alergic dar m-ai "obligat" sa ma uit.
Nu e real, e o dezinformare intentionata sau e vorba de lipsa totala de profesionalism (deloc de mirat). Iar daca e real, e ilegal...
@SweetCandy,
Nu mai citi dezinformari! Mai ales daca crezi tot ce ti se spune!
Nici eu nu sunt de acord, e un copil, nu o jucărie.
În primul rând, îşi permite să-l ţină, dar e mai comod pentru ea să îl ia acasă când are chef şi apoi să se lepede de săracul copil când se plictiseşte.
În al doilea rând, acel copil mai are un frate. Cum se simte acesta când frăţiorul lui vine şi îi povesteşte unde a fost, ce cadouri a primit şi aşa mai departe?
În al treilea rând, cred că face asta pentru a mai apărea un picuţ la TV, nu care cumva să uite lumea de ea, pentru că în caz contrar ar fi adoptat copilul "cu normă întreagă" şi şi-ar fi asumat răspunderea de a fi o mamă adevărată pentru micuţ.
Şi nu în ultimul rând, cum poţi să iei un copil şi să te joci cu el, să-l alinţi, să te ataşezi de el, cel puţin aşa ar fi normal, şi apoi să îl alungi? Ce suflet să ai să faci un asemenea lucru? Nici cu un câine nu ai face aşa ceva, darămite cu un copil...Mai ales că ea este MAMĂ! Cum s-ar simţi dacă, prin absurd, aşa ceva i s-ar întâmpla fetiţei ei? I-ar conveni?
Mi-e scârbă!
Sincer! Este o fita de 2 lei!
Pai ori il adopti ori il muti din lac in put? Adoptia insemna [dupa mine] sa il iei, sa il ingrijesti, sa ii oferi o educatie, sa ii fii aproape in momentele bune sau mai putin pune alea copilariei.
Sa aiba pe cine se baza si sa stie ca cineva il v-a proteja la bine si la rau!
Nu sufar pupezele astea din showbiz [ sunt foarte multe ca sa le enumar]!
Iar dupa mine, monica este printre cele mai mari materialiste posibile in Romania.
eusebiu27 întreabă: