| Alexandru0007 a întrebat:

Ce părere aveți despre o tipă căreia îi place să i se facă masaj, eu ii fac ei... acceptă pentru că mă place, îi place doar asta ori simte și ceva sexual în momentul în care primește acest masaj? Nu e cine știe ce, doar ușor pe gât și umeri.

10 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Fata e desteapta,imi place!
O si relaxezi,te face si sa te intrebi ce vrea,de fapt!
Indiscutabil esti bun la masaj,dar in functie de reactiile ei trebuie sa intelegi,noi nu suntem acolo,tu o vezi si tot tu o si auzi,nu poti intelege?
Pentru ca exista mai multe variante.
Daca te lasa numai pe tine sa-i faci masaj,daca scoate sunete de satisfactie,daca multumeste recunoscatoare,etc.
In plus,tu ai legat masajul de partea lui erotica,te bulverseaza apropierea ei si te-a zapacit...happy
Eu spun sa continui sa-i faci masaj si sa incerci sa o observi mai bine.Ea accepta masajul tau cu bucurie,deci ai putea sa intelegi ca indiferent nu ii esti,in nici un caz.
Incearca sa te apropii de ea,deschide subiecte de discutie, intreab-o diverse, comenteaza si vezi ce-ti raspunde.Du-i o floare intr-o zi, asa,"ca asa mi-a venit", du-i o mica ciocolatica si urmareste reactia.
Dar la masaj, nu renunta!happy

| jacktaylor a răspuns:

Cred ca te place,într-o zi o sa îți permită sa cobori mai jos cu masajul,nu cred ca face asa cu toți băieții sa ii lase sa o maseze,totodată îți arată că este permisiva,abordabila în ceea ce te privește, ii place și ei,dar nu vrea sa se lase ușor, ii place suspansul,i se pare incitant,eu în locul tău o mai pupam pe spate, gât, umeri din când în când, as complimenta-o gen, ce piele catifelata are, si ce frumos miroase. Userul grece ca de obicei, da răspunsuri foarte utile, ar fi foarte ok dacă ai aplica ce ți-o spus distinsa, ai surprinde-o cu un gest imprevizibil.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Ma, Scuză-mă pe mine, eu nu sunt ca astia de aici sa iti scriu romane, eu sunt direct la subiect. Ai încercat sa te dai la ea, sa vezi ce reacție are? Și asa poți sa iti dai seama dacă vrea ceva sau nu!

| SufletAlbastru a răspuns:

Daca e doar pe umeri si gat nu e ceva excitant si nu cred ca se excita doar de la atat.
Ii place deoarece probabil o relaxeaza si pentru ca il faci tu. happy

| Violleta2022 a răspuns:

Dificil sa intelegi, dar fetele nu se excita pe umeri si gat, dar o relaxeaza muscaular, de aceea ii place.

| Paul754880338 a răspuns (pentru greece12):

Ciocolatica sa fie Kinder?

greece12
| greece12 a răspuns (pentru Paul754880338):

Logic.
Lacta de la 18 in sus!happy

| covridong a răspuns:

Posibil sa ii placa doar sa i se faca masaj, so chill

| Aditu94 a răspuns:

Parerea mea este ca fiecare om face ce simte. daca acea tipa de care vrbesti este in preajma ta si vrea sa ii faci masaj, imagineaza-ti ca aceasta tipa, vrea cu totul altceva decat un simplu masaj,te vrea pe tine, vrea sa incepi cumva cu un masaj, o fii o fantezie de a ei, un fetish, ca apoi sa o duci in alt punct si de acolo alta distractie. Daca ai sinusurile infundate e de la COVID, daca nu e de la covid, ori nu iti dai seama ori iti e teama sa nu o pierzi..regula de aur " totul s-au nimic!". Bafta!

| Goete a răspuns:

Ai incercat sa dai un pas mai departe sai astepti de la noi sa vedem intr-un glob magic?