|

Ce se întâmplă când ți se rupe ața, te doare?

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Durerea resimtita este suportabila, insa sangerarea este cea care poate sa creeze anumite probleme in cazul in care se manifesta hemoragic. Este indicat ca pe cat este posibil sa ai grija maxima pentru a nu se produce un asemenea eveniment.
Este important sa fie cunoscuta informatia conform caruia frenul penian, adica ''ata/fraul'' penisului care d.p.d.v. medical este clinic SANATOS, va ramane INTREG/INTACT intreaga viata in cazul a circa 80-85% dintre barbati. Daca pana acum nu te-ai informat CORECT, trebuie sa stii ca acea "ata" a carei denumire corecta in termeni medicali este cea de FREN penian, reprezinta de fapt o teava, un fel de tub, o teaca subtire constituit dintr-un tesut dermatic ce leaga preputuil (pielea care acopera capul) de partea sa inferioara a glandului, permitandu-i astfel preputiului sa fie mobil, incat sa se poata realiza alternativ acoperirea si decalotarea glandului (capului). Bineinteles ca frenul ("ata") se poate rupe insa acest lucru se poduce/se intampla numai/doar atunci cand tesutul din care este formata acea teaca/teava, este atinsa de anumite afectiuni sau de o anumita boala si devine slabita si rigida. Frenul penian sanatos NU se rupe niciodata si va ramane intreg, poate putin intins/alungit pe durata intregii vieti. Acest lucru se produce si este valabil in cazul a circa 4 din 5 barbati activi d.p.d.v. sexual pe intreaga durata a vietii lor. Prin ruperea accidentala sau chiar intentionata dar iresponsabila a "atei", respectivul baiat/barbat NU se dezvirgineaza ci devine posesorul unui penis INERT, lipsit de sensibilitate si excitabilitate. Este bine sa stii ca prin acea teaca care este de fapt o "teava/un tub" trece un vas de sange important care iriga suprafata fina si super sensibila a glandului (capul penisului). In cazul ruperii frenului se rupe automat vasul de sange care trece prin interiorul frenului, si drept urmare se intrerupe/dispare irigarea supafetei penisului cu sange. Din acest motiv piele fina care acopera glandul...2005 - 2100 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru corbulalbrosu):

"Penisul devine inert daca se rupe ata" - iar ne aburesti cu falsuri. Ai vreo dovada?

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu te doare.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Salut! Depinde cât este de groasa. Dacă este foarte subțire nu simți nimic, poate doar putina sângerare. Dacă este mai groasa o sa doară puțin și atunci și posibil după până se vindeca, plus sângerare. Dacă te doare după dezvirginare poți sa iei un calmant normal, o sa te ajute.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează