| Fantaspirit2k23 a întrebat:

Ce se întâmplă cu fetele/femeile din ziua de azi de sunt așa de năpârci? Adică,scuzati-ma unele nu toate,dar numărul este destul de mare,ce vreau sa spun este că: pe Facebook s-a întâmplat să primesc cereri de prietenie in trecut, le-am acceptat fiindcă sunt un băiat finut, și nu mi-au zis scris nimic, nici eu nu le-am scris că nu mai atrăgeau fizic, și imediat după 2 zile mă șterg din lista de prieteni! De ceva vreme mi-am făcut tiktok și primesc salutări de la unele,emoticonul cu salut! Pai așa vor ele sa abordeze pe cineva? Nu că aș fii eu vreun,, cineva", dar ele nu răspund când noi le spunem " ce faci",ne ignora,e o abordare prea cliseica este adevărat,dar unele mi se par mai penale decât unii care scrie ce faci! Ar fii putut scrie orice altceva dar salutul ăla mi se pare penibil,mai ales că am primit și de la femei mature,nici nu le-am băgat de seamă evident! Oare sunt proaste unele femei și fete din ziua de azi sau care e problema? Nu știu să abordeze un tip, nu au tupeu,încredere în ele nu au,dar înainte îți spuneau direct in fata ce vor de la tine cu tupeu și mi se părea super ok,acum nu sunt in stare nici să scrie ceva interesant! Sunt și femei care seduc bărbați,băieți,nu mai trăim în epoca de piatra,unele sunt foarte tupeiste,eu le ador,astea mi se par retardate care caută atenție dar îți trimit emoticonul cu salut.
Multe sunt indragostite de unii băieți dar nu au curaj să le spună nimic,apoi rămân cu buzele umflate că altele cu tupeu i-au abordat pe tipii aia.
Nu sunt misogin by the way, nu am traume cu femei, dar mi se pare cringe abordarea asta, exact cum li se par unor femei abordarea "ce faci".
Nu ați pățit și voi la fel? Le-ați răspuns?

Răspuns Câştigător
| AdioTPU a răspuns:

Nu toti tipii agrează femeile sau fetele tupeiste. Din contră. Graba strica treaba. Dacă am aborda pe toți în maniera în care o ceri tu, procentajul e de 70% să părem niste disperate și să fie din start refuzate.

| Fantaspirit2k23 explică (pentru AdioTPU):

Nu e neapărat discutia despre abordat. Nu știu, nu cred că există fete disperate in zilele noastre că toate sunt abordate de sexul opus, mai puțin cele cu probleme psihice serioase.

50 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Un bărbat adevărat NU așteaptă niciodată sa îl abordeze o fata pe social media. Cel care așteaptă sa facă fata primul pas și sa trimită mesaj nu e un bărbat ci un papagal. Un bărbat adevărat abordează o fata pe social media și o invita în oraș.

| Fantaspirit2k23 explică (pentru VerginicăVacăGrasă):

Pai tocmai că eu nu abordez așa pe cine îmi pica in cale, ele au făcut-o, dar nu se pricep. Suntem în 2023 nu mai contează cine abordează pe cine!

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru Fantaspirit2k23):

Ba da frate, hai sa nu ne ascundem după perdea folosind scuza asta ca suntem în 2023. un bărbat adevărat rămâne bărbat indiferent ce vremuri trăim. E la fel de penibil ca atunci când un bărbat permite ca femeia cu care iasă la întâlnire sa isi plătească consumația folosind scuza ca "femeile sunt independente". Cavalerismul nu moare niciodată, mai bine sa fi demn și cavaler decât un papagal

| Fantaspirit2k23 explică (pentru VerginicăVacăGrasă):

Mai tu vb aiurea,ce nu înțelegi că eu nu eram interesat de ele? Daca arătau bine era altceva,poate răspundeam dar nu arătau cine știe ce! Și nu e vorba doar de acest aspect,ci că nu fac multe nimic când plac pe cineva,ce femei că sunt femei care sunt mai masculine decat unii bărbați,te i-au și la bătaie daca e. Un bărbat adevărat nu se uita la orice tipa sau femeie care ii abordează cu așa ceva. Cine mai e bărbat adevărat în ziua de azi? Daca e ceva de bătaie se suna la poliție sau la prieteni, familie laughing Daca e de război toți bombardierii fac pe ei, aia sunt bărbați care sunt in armata, misiuni, legiune. Am momente când și eu sunt nătâng dar daca îmi place mult de o fata îmi incerc norocul nu le scriu buna sau salutări puerile cu Emoji. Cavaler laughing mă faci să rad laughing)

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru Fantaspirit2k23):

Pari a fi genul de băiat care le pune pe fete sa isi plătească consumația în oraș în loc sa o plătești tu

| Fantaspirit2k23 explică (pentru VerginicăVacăGrasă):

Probabil da sau nu happy
Ai scăpat de suspendare? Ready 4 entartaiment?

| Fantaspirit2k23 explică (pentru VerginicăVacăGrasă):

laughing that's the spirit. Sincer ai merita și tu să fii nominalizat, meriti! Dar nu știu dacă ai fost propus. Tot burlac pe viață?happy

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru Fantaspirit2k23):

Nu frate, din păcate nu m-a nominalizat nimeni. Da burlac pana la moarte

| Fantaspirit2k23 explică (pentru VerginicăVacăGrasă):

A nominaliza-o pe Violeta geniul platformei laughing

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru Fantaspirit2k23):

Eu l-am nominalizat pe fratele meu inegalabilul RAY

| Fantaspirit2k23 explică (pentru VerginicăVacăGrasă):

Nu e băiat rău RAY. Ar merita și el o șansă.

| sierra1 a răspuns:

"femeile din ziua de azi de sunt așa de năpârci..primesc cereri de prietenie... după 2 zile mă șterg din lista de prieteni!"

asta e problema ta, voiai o statuie că ai dat click pe "accept"?

| Fantaspirit2k23 explică (pentru sierra1):

La cum arătau cam da laughing Se pare că unele nu au oglinda in casa, zici că erau lovite de marfar. Daca tot au fost interesate sa îmi de-a cerere de prietenie trebuia să spună ceva că aiurea nu au dat.

| sierra1 a răspuns (pentru Fantaspirit2k23):

" Fantaspirit2k23: Daca tot ai fost interesate sa îmi de-a cerere..."

poate d-asta te-au trimis la plimbare

| Fantaspirit2k23 explică (pentru sierra1):

Nu mai puteam eu că niște urate ca sandaua m-au șters pe mine de pe Facebook, sincer de abia așteptam să o facă după ce am văzut cum arată laughing

| Anonim a răspuns (pentru Fantaspirit2k23):

Trist!
Trist că așa vorbești despre fete. Dar și mai trist că le bârfești.
De fapt mi se taie de urâțenia lor, chiar a noastră. Dar mă enervezi că tu, marele Fanta care spuneai că urăști bârfa le bârfești pe urâte.
Trist! straight face

| Fantaspirit2k23 explică (pentru anonim_4396):

Nu am bârfit pe nimeni că pe alea nimeni nu le cunoaște de aici, bârfa este atunci când eu îl bârfesc pe x unor persoane ce îl cunosc pe x. Tu nu ești urâtă stai liniștită happy
Nu îmi plac fetele tăcute că și eu sunt tăcut laughing Eu doar când am bani sunt sociabilhee hee

| Anonim a răspuns (pentru Fantaspirit2k23):

Ok laughing
Asta denotă neîncredere în tine totuși. happy
Încrederea în tine vine din interior. Nu ține de bani, țoale și accesoriile pe care le posezi.
Iar aici ai dreptate. Un om mai tăcut sau introvert e ok să aibă ca și partener unul mai vorbăreț, altfel, moare Pământul. rolling on the floor) La propriu sincer, că totuși lumea mai trebuie și să se înmulțească.
Deci e ok să cauți vorbărețe, dar fără să le blamezi, te rog, pe cele tăcute sau urâțele. happy
Ahh, și din cauza ta, iar m-am logat pe TPU laughing Când încerc și eu să stau departe de el. happy

P. S. De bani, dacă vrei să îi faci și mai ales pe barba ta, Fanta dragă și nu ilegal, ascultă-ți mentorup te rog. happy Și eu mă lupt să-l ascult pe al meu. rolling on the floor) Mai greu, dar nu mă las. laughing)

Și vezi că azi te strigau elevii mei prin clasă rolling on the floor) Mă rog, strigau Fanta, Fanta, Fanta. Lol! Când i-am auzit, eram ceva gen "Voi alt suc n-ați găsit să strigați azi? Nu e Cola sau Sprite mai bun?!" rolling on the floor)

| Fantaspirit2k23 explică (pentru anonim_4396):

Le-ai spus ceva de mine? Pai ziceai că vrei să îl dezactivezi.

| Anonim a răspuns (pentru Fantaspirit2k23):

Ce pnm mea să le spun de tine? Tu-ți dai seama că nu vorbesc cu elevii mei chestii private sau din viața mea personală ori a prietenilor mei happy
Singurele treburi pe care le-am spus elevilor, e că am papagali și le-am și promis că o să i aduc la școală cândva happy și de bullyingul meu din școală, ca astfel să le spun că nu suport treaba asta și la mine la clasă să nu prind idioți bătăuși. happy
Deci nu, dar un elev tot striga Fanta, Fanta. laughing
Da, vreau în continuare, dar nu pot pleca după ce tot văd câte o întrebare care îmi stârnește interesul. laughing
Cred că nu voi mai pleca în veci de pe TPU.

| CleanHeart a răspuns:

Aici depinde de tine ce fata o să alegi și e bine că ești selectiv dar de ce îți bați capul cu astea? Abordează fete și pastreaza-le pe alea care știu să poarte o conversatie și nu sunt seci de îți iese parul alb din cap, copilele ce te șterg lasa-le in treabă lor că de aia fac asta că nu sunt mature.

| Fantaspirit2k23 explică (pentru CleanHeart):

Că m-am saturat de singurate, mie îmi plac fetele de te TPU nu știu de ce laughing Aleg una care e mai vorbăreață decat mine că eu sunt mai pe silent, ador blondele cu ochii albaștri sau verzi dar daca e drăguță poate fi și altfel. Eu sunt 100% fidel într-o relație. Daca e frumoasă și dacă are probleme o accept numai sa fie sociabila.
Nu am unde sa abordez.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Băieți - NU vă mai certați.

Femei ca astea între 25 și 35 de ani.

https://s13emagst.akamaized.net/......ff1c8d.png

https://www.inpuff.ro/......_66858.jpg

Fac SEX imediat, adică azi sau mâine cu un bărbat de 27 - 35 de ani care e cam ca ăsta.

https://www.oradesibiu.ro/wp-content/uploads/2021/09/politist-sb.jpg

Ce ați scris voi mai înainte sau ce scriu alții pe site-ul ăsta e fix 0 (ZERO) pentru femei.

Femeile vor și fac sex - MAI REPEDE CA BĂRBAȚII - dacă ajung lângă unul ca ăla din poză.

| Fantaspirit2k23 explică (pentru anonim_4396):

Din nefericire nu suntem ca ăla.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Mai REȚINEȚI ceva că se vede că NU cunoașteți femeile.

O femeie de 30 de ani cam ca asta

https://i.pinimg.com/......162c55.jpg

Când se pune în mașină lângă un bărbat de 30 de ani ca ăla din poză

- VREA SĂ FACĂ SEX CU EL IMEDIAT ȘI PE LOC DACĂ S-AR PUTEA

| Anonim a răspuns (pentru anonim_4396):

2 ORE e foarte MULT ca să aștepte până să facă sex cu el.

Deci - femeile VOR sex MAI REPEDE decât bărbații.

| Alexia999997777777777777 a răspuns:

Nu toate femeile sunt tupeiste, cum nici voi nu sunteți toți asa[ depinde de fiecare persoana].
Majoritatea au frica de a face primul pas și este normal, dacă totuși ți au dat un semn ca exista sau probabil și ala este dat din greșeală poți răspunde frumos la el cu un alt salut.

Adică hai sa clarificam următorul aspect cum ca este normal să fi o persoana introvertita, ca nu suntem toți extrovertiti și preferam sa vorbim lejer cu orice persoana din fața noastră( + ca trăim doar în mediul online și când suntem fața în fața rar persoanele acelea " tupeiste" de pe internet, locul în care poți pretinde ca ești orice alta persoana)
Și încearcă sa nu mai joci rolul de victima la modul " vai uite ce proaste sunt" eu sunt" un baiat finuț ", dacă nu le placi da ignor și gata, nu trebuie să jignești o persoana pentru ca nu respecta standardele tale ca persoana.

| GambleR40792 a răspuns:

Am inteles ca o sa deschida astia o facultate de inteles femeile, eu zic sa te inscrii sa nu mori virgin batran, e un fenomen greu de descifrat nici Einstein nu ar fi in stare sa iti dea o explicatie clara, prea multe filme, parere prea buna despre ele chiar daca au cenusa in cap, basini ce le ies pe cur si in creier

| Fantaspirit2k23 explică (pentru GambleR40792):

Nu suntem toți respinși de fete ca tine și frustrați sexuali și care apelează la alții pe bani sa ii învețe să seduca o femeie că materia cenușie e total lipsa. Când făceam eu sex cu fete tu nici nu știai cum arată o păsărică, știai dar din revistewinking
Nu ai cum să înțelegi femeile, nici ele nu se înțeleg.

| GambleR40792 a răspuns (pentru Fantaspirit2k23):

Esti vai m..rtii tai la fel ca multi de pe site-ul asta si ca mine ca nu mi-e jena sa recunosc, spui in comentarii ca nu iti raspunde nicio fata si vi cu basini din astea la mine, pleaca in gatu tau de idiot si abereaza la altul

| Fantaspirit2k23 explică (pentru GambleR40792):

Ești mai special te înțeleg happy

| FilosofulDepresiv2022 a răspuns (pentru Fantaspirit2k23):

Special*.Adjectivul special nu are grad de comparatie.

| Fantaspirit2k23 explică (pentru FilosofulDepresiv2022):

Eu as vrea să găsesc unsa care sa mă seducă ea pe mine laughing tocmai mi-a răspuns una prin comentarii că ea la sedus pe iubitul ei, deci nu toate sunt mămăligi

| Paracetamol0lol a răspuns:

Cred că din greșeală ți au dat acel emoji, probabil te crezi prea important rolling on the floor dacă era să te abordeze începeau cu un,, bună "

| Fantaspirit2k23 explică (pentru Paracetamol0lol):

Nu mă cred deloc important,sunt un om simplu. Nici buna nu mi se pare ok, e mai ok decât salutul ăla cu Emoji dar tot e o abordare slabă. Figuri au alea care nu le convine nici "ce faci", ele sa ne ignore la abordarea respectiva dar noi sa fim fericiți și interesați de o abordare de un om cu banda scurta happy
Asta e adevărul, multe sunt mămăligi, nu au curaj nici ele însăși sa fie.

| Paracetamol0lol a răspuns (pentru Fantaspirit2k23):

De obicei ăia de abordează femei le abordează într-un mod libidinos și majoritatea trimit poze cu răngile random fără să zică ele ceva, în plus nu știi de ce turbați poți da pe Facebook

| Fantaspirit2k23 explică (pentru Paracetamol0lol):

Da, dar vb de femei aici,daca le place de un băiat ( nu zic de mine că nu-s vreun un om important) ar trebui sa fie mai tupeiste, mai confidente,și libere în exprimare fara retineri mari. Ele se cred importante, nici nu te baga in seama îți dau seen ( nu am pățit) când le scrii ceva cliseic, dar,, buna" nu e cliseic și banal? laughing Tocmai că unele se cred prea importante, asta e din cauza că toți cioflingarii le baga in seama deși sunt arogante și cu arfe.

| Paracetamol0lol a răspuns (pentru Fantaspirit2k23):

Păi ele nu cer să fie băgate în seamă =] și cum să fie tupeiste când societatea o să le facă cu**e thinking Normal că femeile nu aborbează că dacă o fac sunt clasate,, femei ușoare"

| Fantaspirit2k23 explică (pentru Paracetamol0lol):

Numai prostii "clasează" și numai proastele țin cont de ce spun prostii.
Eu sunt relativ timid,când văd o fata,femeie ii scriu cu tupeu minss rupe ce părere își face. Nu erau înainte fetele așa, adevărul este că lumea devine tot mai idioata,avea dreptate Einstein. Societatea noastră e morbidă,plina de comuniști, fasciști, nebuni, cocalari, maneliști care se cred genii deși nici 8 clase nu au,dar asta e alta poveste. Mi-e mi-ar placea sa dau de fete de astea nu de mămăligi laughing
Nu cer dar se baga unele in seama și nici nu o fac cu stil. Acum e părerea mea, fiecare avem dreptul la o părere, dar daca placi pe cineva spune-i frate daca el nu face primul pas sau e timid, sunt unele femei și fete ce au tupeu de nu îți vine să crezi, ele se dau la băieți.

| Paracetamol0lol a răspuns (pentru Fantaspirit2k23):

Cum zici tu dar să știi că mămăliga cu sarmale merge bine

| Fantaspirit2k23 explică:

Da,dar cu aia care i-ai arătat tu in poza nu cu un om simplu sau sărăcuț. Mi-e mi-ar placea sa dau de una de asta,daca ar arata bine nu as refuza laughing
Ăla lucra în cadrul poliției,se știe că femeile au atracție pentru bărbații care poarta uniforma,mai ales un grad înalt în poliție.
Eram cu un prieten într-un parc într-o zi și stăteam pe bănci, a venit o fata la noi sa ne ceară o o bricheta dar noi nu aveam nici chibrite laughing dar nu a zis nimic a plecat, daca ii dădeam bricheta sa isi aprindă țigara și puțină vrăjeală era altceva, dar amandoi eram timizi laughing dar ea nu a zis nimic la rândul ei, oricum nu pentru o bricheta a venit laughing Trebuie să arăți demențial de bine sa vina o femeie sa te cucerească ea pe tine.
Eu am avut norocul când eram spre 18-20 de care spui tu deși nici atunci nu aveam vrăjeală,adică aveam pe net de rupeam dar fata in fata nu prea discutam cu ele când me vedeam,dar nu că eram timid că eu nu sunt timid,eram tăcut,daca eram vorbăreț făceam sex cu o grămadă de fete și femei,că sa vezi că conteaza sa fii sociabil și să ai vrăjeală la femei,cu tăcerea nu impresionezi. Acum nu mai sunt așa de tăcut,dar nu mai am noroc,înainte se băgau fetele in seama cu mine pe strada și fete frumoase rău. Trebuie sa fii șmecher in zilele noastre altfel nu ai cum,fetele din ziua de azi sunt atrase de șmecheri nu de oameni simpli și liniștiți. Ăla in politie e o excepție,nu avem norocul sa avem un post ca ăla sa prindem femei cu prezervative la ele.
Daca sunt mai tăcut zic de mine,cum as putea sau ce stil as putea sa adopt sau ce as putea minți ca să par atrăgător in ochii lor? Adevărul e că sunt tăcut când nu mai am bani,mă îmbolnăvesc grav laughing când am bani îmi și merge gura câteodată de nu mai mă opresc,deci banii ăștia chiar sunt relevanți in viață unui om, daca ești sarac nu ai cum sa ai atitudine și confidenta în tine, sa fii prea pozitiv, sa emani un vibe bun, banii schimba vieți asta e adevărul.

| Fantaspirit2k23 explică:

Și tu făceai sex cu ele pentru mâncare, le compromiteai frigiderul rolling on the floor

| Fantaspirit2k23 explică:

Sincer trăiești prea mult din trecut,erau alte vremuri pe atunci,oamenii s-au schimbat foarte mult,dar e bine că te-ai descurcat, acum nu mai e așa ușor sa cucerești o femeie daca ești un om simplu fiindcă sunt plictisite la cat de multe cereri au de la bărbați, chiar și alea proaste de put, trebuie sa și multe calități sa impresionezi și bani, multe au foarte multi bani dar nu ar accepta sa întrețină un sărac.

| Lambruzau a răspuns:

Eu le-am spus ca tu esti foarte insensibil la emoticons!

| Fantaspirit2k23 explică (pentru Lambruzau):

La lipsa de creativitate și imaginațiewinking

| Lambruzau a răspuns (pentru Fantaspirit2k23):

La orice! Ca e plin de spume copilul…ha ha ha

| Fantaspirit2k23 explică (pentru Lambruzau):

Tu ești băiat sau fată? Probabil te regăsești și tu în contextul întrebăriihee hee

Întrebări similare