|

Ce se întâmplă cu himenul la dezvirginare?

7 răspunsuri:
| a răspuns:

Se rupe sau doar se intinde. Depinde de elasticitate.

| explică (pentru darrio2007):

Si dupa rupere poate fi gasit pe tampon sau?

| a răspuns (pentru Mihaimagnidicul28):

El nu se rupe încât să îți cadă. Nu iti imagina ca se desprinde ceva de acolo si cade iar tu îl găsești pe jos happy Himenul este o membrană fină și transparentă care în urmă primului contact sexual el se elasticitează, nu va mai avea forma de dinainte. Dar mai poți stii ca exista fete care pot sa se nască si fara himen, sau îl pot pierde în urma masturbarii, sau a tampoanelor care intra in vagin, deci nu îl poți pierde doar făcând sex. Lipsa sângerării in urma primului contact sexual se poate datora himenului elastic. Acest himen este diferit de la o fată la alta.

| a răspuns:

Membrana/pielita care este pozitionata peste gaura care reprezinta intrarea in vagin si este denumita HIMEN, prin natura sa poate sa fie in unele cazuri rigida si ''casanta'' sau sa aiba o structura elastica. In functie de natura himenului, in momentul in care ''pasarica'' este masturbata intravaginal, sau se intretine primul act sexual, cel de dezvirginare, in urma presiunii la care este supusa si aplicata asupra sa, membrana daca este rigida si ''casanta'' se va produce craparea sau ruperea sa si astfel fiind distrusa resturile de pielita care raman sub forma unui ''guler'' in jurul gaurii intrarii vaginale, sau in unele cazuri sub forma unor franjuri se pot rupe si desprinde sub forma unor bucatele mici de pielite.
In cazul in care structura himenului este mai mult sau mai putin elastica, atunci perforatia care exista pe suprafata himenului din nastere, se poate intinde suficient de mult in diametru incat sa permita ca penisul sa treaca prin himen fara ca membrana sa fie afectata si nici macar lezata. In astfel de situatii membrana se v rupe dupa un anumit timp sau abia in momentul in care femeia... naste. Multa sanatate!

| a răspuns:

Se rupe.

| a răspuns:

Se intinde sau se rupe.