| fabrymomo a întrebat:

Cineva stie ce problema am? Sunt compulsiv rau dupa sex cand vine vorba ma masturbez de vreo 7 ori pe zi si nu mai pot, poate cineva sa ma ajute va rog?

7 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Dai la manivela fiindca nu ai nimic de facut. Gaseste-ti un hobby.

| doctorandus a răspuns:

Sunt o sumedenie de oameni care se masturbeaza de mai multe ori pe zi si n-au nicio boala.

http://www.youtube.com/watch?v=IQFCeES8UQc

Traduc un citat din Encyclopedia of Children's Health:

"Masturbarea este auto-stimularea organelor sexuale, cel mai adesea pana la orgasm. 60% pana la 90% din adolescentii baieti si 40% din fetele adolescente se masturbeaza. Desi atitudinile oamenilor referitoare la masturbare difera mult, nu exista dovezi ca masturbarea ar fi in vreun fel daunatoare din punct de vedere fizic, psihologic sau emotional. Pentru multi tineri masturbarea este o ocazie de explorare sexuala proprie inainte de a se decide sa faca sex cu o alta persoana. Este de asemenea considerata cea mai sigura forma de sex pentru prevenirea bolilor cu transmitere sexuala, inclusiv virusul imunodeficientei umane (HIV)."

"Masturbarea ofera o modalitate sanatoasa de a-si exprima si explora sexualitatea proprie si de a elimina stressul sexual fara riscurile asociate contactului sexual, conform multor profesionisti medicali. Ei sunt de asemenea de acord ca masturbarea este o modalitate naturala, normala si sanatoasa de explorare de sine si de exprimare sexuala."

"Este din recunoscut din ce in ce mai larg intre profesionistii sanatatii mentale ca masturbarea poate reduce depresia si conduce la sporirea respectului de sine. Masturbarea poate fi in special folositoare in relatii in care un partener vrea mai multa activitate sexuala decat celalalt, caz in care masturbarea contribuie la restabilirea echilibrului."

http://www.healthofchildren.com/M/Masturbation.html

Autor: Ken R. Wells. Aceste puncte de vedere sunt confirmate in Jacqueline L. Longe, ed (7 iunie 2011). „Masturbation". The Gale Encyclopedia of Children's Health: Infancy Through Adolescence. 4 (ed. Second). Detroit, Mich.: Cengage Gale. p. 1404. ISBN 978-1-4144-8641-3. OCLC 712621295 si in Thomas H. Ollendick; Carolyn S. Schroeder (6 decembrie 2012). „Masturbation". Encyclopedia of Clinical Child and Pediatric Psychology. Boston, MA: Springer Science & Business Media. p. 359. ISBN 978-1-4615-0107-7. OCLC 913623298.

De asemenea Ollendick si Schroeder numesc miturile despre masturbare si tratamentele carora le-au dat nastere "una din cele mai negre pagini din istoria religiei si medicinii".

| mihai69 a răspuns:

Cum să te ajute? S-o frece în locul tău?!?
rolling on the floor

| CopilThembel a răspuns:

7 ori pe zi man? E problema serioasa.

| TLF92 a răspuns:

Ce tare si nu te doare mana happy

| gigifrone112 a răspuns:

Https://www.youtube.com/......tps?/watchhttps://www.youtube.com/watch?v=34R4AzSDmEw&t=501s&ab_channel=NeuroProgres


daca nici astea 2 video nu te pot ajuta, sa nu-mi spui mie Gigi
Eu asa am scapat de laba, e pacat impotriva Lui Dumnezeu, 6 luni de abstinenta cum ti se par? Am reusit, Doamne ajuta.

Si eu o faceam ca tine, eram obsedat de ea, dar am scapat de ea, va fi o lupta, nu va fi usor din prima, adica e treptat, dar vei reusi DACA SI NUMA DACA nu renunti, nu uita acest lucru, in lupta asta, reuseste cel care sta in picioare cu 1 SECUNDA mai mult, tu sau instinctele sexuale, 1 secunda, nu uita.