| MamaligaCuCarnatzy a întrebat:

Conteaza pentru barbati inaltimea partenerei?
Salut TPU! Vreau sa-mi gasesc o iubita.Totusi am niste defecte care ma incurca in a avea una. Unul dintre ele (si probabil cel mai important) este inaltimea.In prezent am 1.65 m (ajung la 1.70 cu pantofi si freza). Cred ca mai cresc pana fac 18(cel putin sper), dar in fine, pana atunci as vrea o gagica.Din acest motiv caut o fata mica de inaltime.Deci conteaza pentru barbati inaltimea unei femei? Daca da, cam cat de mult. Cam cat poate fi diferenta maxima intre ei. Ma gandesc ca o fata de 1.50-1.55 mai are sanse cu un baiat inalt/mediu, in schimb una de 1, 40-1,45 nu prea cred. Daca e cum zic eu, poate o sa reusesc sa-mi fac si eu o iubita(cel putin mai repede).
DECI CONTEAZA INALTIMEA UNEI FETE INTR-O RELATIE? AM SANSE CU O FATA DE 1, 40-1,45 CM (CARE E CAM CU UN CAP MAI SCUNDA DECAT MINE)?

Răspuns Câştigător
| Antiexemplu96 a răspuns:

Eu zic ca esti perfect pentru o fata la 1, 40-1, 45m. Conteaza caracterul tau, inaltimea nu este asa importanta.

4 răspunsuri:
| Necunoscut112 a răspuns:

Nu contează înălţimea, atât timp cât bărbatul e mai înalt big grin

| YouandI a răspuns:

1,40? Clasa a5-a? Eww

| emilioano a răspuns:

Singer sa fiu nu conteaza inaltimea conteaza sa stii ce sa ii zici fara minciuna ca fetele urasc minciunile si fara promisiuni care nu le poti respecta

| Tyrus a răspuns:

Nu contează aproape deloc, eu am 1.66 și 17 ani iar iubita mea are 1.62 și va creste mai înaltă fiindcă are doar 14 ani (Iartă-mă dacă m-am dat exemplu)
Deci contează ce fel de fata întâlnești și nu înălțimea