| Roxana_2583 a întrebat:

Copii, voi chiar nu aveti ce face decat sa va ganditi la sex si la baiatu din scoala, clasa sau blocul vostru. aveti niste varste pline de lucruri frumoase pentru unii de 20 si ceva de ani.la varsta asta a voastr, mai exact de 12_15 ani citeam carti la greu, inventam jocuri cat mai frumoase potrivite varstei noastre, voi va ganditi la cu totul altceva, care i scopu, unde vreti sa ajungeti?

Răspuns Câştigător
| UrăscPăstârnacul a răspuns:

Heiii.
Asa e. Ma ingrozesc de ceea ce vad in jurul meu. Cand merg pe strada, vad copii de 9-10 ani umbland in gasca si fumand, cu manelele date la maxim. Cand sunt in scoala, aud tipele de 12 ani ca spun ca au facut-o cu X. Cand sunt in clasa, aud colegii spunand `cat de buna` e tipa de la 8b.
Raman uimita cand imi amintesc ca sunt singura tipa virgina de la mine din clasa [ am 13 ani]. Raman uimita cand vad ca baietii decat pipaie fetele, uitand ca mai au de invatat.
Sistemul romanesc nu mai e ce a fost. Romania e intr-o continua schimbare. Totul se duce de rapa. Peste 5 ani o sa vedem ca cei care au 7 ani si sunt virgini cumpara centuriste.
Vai de capul nostru. Ajungem de rasul Europei.

Bye.
Adda

9 răspunsuri:
| Just a kid a răspuns:

Nu vad nimic rau in faptul ca fetele de 12-15 ani se uita dupa baieti.pana la urma daca invata si nu ajung prea departe e ok.partea nasoala a generatiei noastre este ca multi isi cauta iubit/a doar pentru a fi"cool"sau pentru ca asa au si prietenii nu ca lear place cu adevarat de cineva/a iubi pe cineva.
pe mine ma ingorzeste cum fetele de acum se gandesc mai mult la prietene cum ele au iubiti si ele nu si doar de dragul gurii lumii isi fac cate un prieten care cu timpul le mai si prostesc si se culca cu ei.
SE CAM DUCE LUMEA DE RAPAworried

| babygyrl a răspuns:

Chiar ca in ziua de azi nimic nu e bun. E ceva normal sa te uiti dupa baietii dar sa nu ajungi mai departe. Mai nou si in scoala se intampla unele lucruri care nu isi au locul acolo. Este varsta in care ar trebui sa invatam nu sa ne gandim la asemenea lucruri. Si este adevarat ca daca nu ai prieten sau nu ai facut nu si ce esti proasta. Am 14 ani si ma mira unele prietene si colege despre ce au facut si sunt unele la care nici macar nu ma asteptam. Totul este intr-o mare dezordine. Scoala este ca un sat fara caini(ma refer la scoala mea), uniforme nu, teatru nu, dansuri, spectacole nimic, nu imi pot da seama cum am rezistat 7 ani.Si de aici nu ma mira ce se intampla in jur. Atatea prostii si lucruri care pe vremea parintilor nostri era ceva de care nici macar nu au auzit, dar sa mai si faca. Este dezastru.

| lilstar a răspuns:

Ai foarte mare dreptate, nu inteleg ce e in capul pustoaicelor de 13-14 ani care vor sex, adica frate au tot timpul din lume, sunt copii pana la urma.

Răspuns utilizator avertizat
| Relax a răspuns:

Generatia de astazi este praf...pai si eu ma jucam tot felul de jocuri, faceam numa tampeni. M-am apucat de fete pe la 16 ani da nu serios aiurea. Da totusi nu aveam 12-13 ani.Pt ce va trebuie voua sex? Ce aveti voi nu se mai numeste copilarie!

| Loryoficial a răspuns:

Copiii din ziua de astazi, nu inteleg un lucru " cum sa faci sex cand tu ai numa 12-14 ani? este ceva dramatic, copiii aia nu au copilarie!

Răspuns utilizator avertizat
| adry_4721 a răspuns:

Si eu ma mai joc dea vata ascunselea sau ma uit la desene si am 14 ani si mie nu mie rusine.Pai nu am un prieten si nici nu am avut chiar daca imi place de cineva dar ma joc si si invat.

| botosel a răspuns:

Generatia noastra e total diferita de generatia ta.
ok.nu sunt mandra de generatia mea dar scot ce e mai bun din ea, doar asta trebuie sa si fac. ok. sunt de acord cu tine, copii de 12 ani deja se gandesc la sex, si asta nu e un lcuru tocmai bun, dar lumea evolueaza si in cativa ani daca la 10 ani nu o sa mai fi virgin, nu o sa fi "cool". si nu zic asta ca pe un lucru bun.
cat despre "baiatul din scoala", fetele de azi pun ochii pe cat mai multi baieti, si ce e asa de rau in asta? asta e frumusetea adolescentei, dragostea.