| NoIdentity a întrebat:

Ct costa biletul iasi bucuresti cu trenul?

5 răspunsuri:
| liviu42 a răspuns:

Inchizi ochii strangi din cur si o lasi sa intre si gata ustura un pic si trece.

| Acaikus a răspuns:

Pai intr-adevar este dureros pentru o femeie deoarece cand ai primul contact sexual ti se va rupe himenul si iti va curge putin sange chestia e ca nu ai dc sa te sperii odata si odata tot va trebui sa o faci si sincer varsta este buna deci dai drumul inainte
P.S. prima data intr-adevar doare cel mai tare apoi treptat durerea va scadea si se va transforma in placerewinking ENJOY!

| catalinas_6487 a răspuns:

Depinde de fata si de agresivitatea baiatului! La inceput doare putin si trebuie sa fie foarte atent cu tine sa nu te bruscheze si sa fie grijuliu! Prima data cand incercati sa nu aiba pretentii sa si reusiti... ruperea himenului este destul de complicata si necesita 15-20 ore pentru ca apoi sa se poata intretine actul sexual! Daca nu crezi ca e baiatul potrviit nu o face si ai grija ca nu cumva sa nu profite de tine! Sa faca sex cu tine ( o virgina) si apoi sa plece fericit... Iti urez succes! sa fii foarte relaxata pentru ca daca nu esti nu vei simti nici o placere, stai cu incredere in prietenul tau si totul va fi bine! Succes!

| kta_3773 a răspuns:

Ai 18 ani...e pacat sa te grabesti sa faci asta.imi dau seama ca mai mult e curiozitatea si gandul ca inca nu ai facut asta.dar o sa fie timp. daca o faci odata fii sigura ca o sa-ti fie greu sa nu o faci si a2a oara si tot asa.nu ca ai fi dependenta de asta doar ca asa se intampla.asta e firea lucrurilor.ai grija de tine pentru ca inca nu esti pe un drum sigur in viata cu iubitul tau si s-ar putea sa regreti.

| Dranzell a răspuns:

De durut cam doare, e normal. laughing. incearca, ca sa vezi cum este. mult succes.