| NeverAlone a întrebat:

Cum ar fi daca ai iubi un baiat foarte mult, lui sa-i dai de inteles dar sa nu`i spui.Si te trezesti ca intr-o zi ia 2 tipe in spate. Una dintre ele fiind o prietena de a ta foarte buna si inca una cu care te intelegi bine. :-

4 răspunsuri:
| Libelle a răspuns:

E,fas.
Greu iubesti pe cineva, nu asa ca-l vezi si...iti atrage atentia,iti place.E o prostie sa stai,sa vezi pe cineva zilnic,sa visezi aiurea, si sa speri ca-ti va pica din cer atentia de la el...dar tu sa nu ai curajul de a face nimic in sensul asta.

Iar chestia aia...e doar o joaca, copilareasca.Se distreaza, se prosteste.

| NeverAlone explică (pentru Libelle):

N`am precizat, dar e coleg de cls. cu mine.In sensul ca il vad mereu, nu doar in trecere, cum cred ca te`ai referit tu.

| TitiDrLove a răspuns:

laughing) Ar fi jale. de ce nu ii spui? il crezi vinovat pentru ca afacut asta? nu e! tu esti fiindca nu ii spui ce simtiwinking

| ASIGURATORUL a răspuns:

Este un comportament perfect normal, asta din punctul meu de vedere si poate si al lui.Nu avem de unde sti ce sentimente are o persoana de o alta. Poate te priveste ca pe o buna colega sau cel mult ca pe o fana a lui, nicidecum nu se gandeste ca ar exista si sentimente. Va trebui cumva sa ii spui, sau sa spui unui prieten de-al lui despre ce simti.Cat timp este singur si nu este intr-o relatie, poate umbla si cu 10 in spate daca poate...nu? Daca veti fi impreuna altele sunt datele problemei si daca este un baiat cu un caracter bun cu siguranta nu ar proceda asa sa te faca geloasa.Succes mult!