anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum ar trebui sa ma port cu fostul` prieten? sa-i dau de inteles ca inca ma intereseaza? sau sa fiu indiferenta? specific ca el a vrut sa ne despartimsad

Răspuns Câştigător
| Hope_9316 a răspuns:

Heey! :*
Nu stiu ce s-a intamplat intre voi, dar cred ca daca el a luat decizia de a va desparti, nu are rost sa ii arati ca inca te intereseaza. O sa ii dai impresia ca "esti in limba " dupa el si asta nu e bine pentru o fata!winking Niciodata un baiat nu este atras de un asemenea comportament din partea unei fete.
Sfatul meu este sa te comporti natural, spontan, ba chiar indiferenta, asa cum spui tuwinking Daca intr-adevar a tinut la tine, o sa-si dea seama de lucrul asta si o sa revina. Daca nu, nu a fost sa fie, treci peste! happy
In plus, o femeie intotdeauna trebuie sa fie increzatoare in fortele ei, sa aiba incredere in ea si sa emane sentimentul asta in jurul eiwinking!

Succeees! kiss
Kisses!batting eyelashes

4 răspunsuri:
| foxi a răspuns:

Depinde de sentimentele tale! Fii naturala!

| Kennziiie a răspuns:

Bunahappy. Daca el a vrut sa va despartiti inseamna ca a avut un motiv. Nici un baiat nu vrea sa aiba langa el o fata care e in limba dupa el, crede-ma. Eu zic sa il tratezi cu indiferenta, nici macar sa nu te uiti la el. sa nu ii spui nici mkr prietenei tale cele mai bune k inca iti place de el, ca uite asa afla si el si o sa simta o oarecare satisfactie. Lasa-l sa fiarba. O sa vezi k o sa vina inapoi, mereu vin inapoi.:* Bafta, spune-mi ce iese. wave

Psycho; o3

| ramonika125 a răspuns:

Daca a vrut el sa va despartiti, lasa-l fato ca sunt destui, demonstreazai ca esti mult mai buna decat crede el. Si daca a tinut la tine se va intoarce ca un mielusel.

| Versace_Geany_1993 a răspuns:

Pai nai spus daca vrei sa te inpaci cu el...sau sal ocolesti pana la urma ce vrei?