Buna. daca vrei sa te impaci cu ea sau macar sa incerci sa vorbesti cu ea am o mica idee![]()
![]()
De ce nu ii trm un msg de pe un nr necunoscut fiind un admirator si sa ii zici ora si locul unde sa va vedeti si sa te duci sa vorbesti cu ea.![]()
nu e o idee rea![]()
Se vede ca tii la ea.incearca sa ii arati ca chiar it pasa de ea, ca tii la ea.
decizia este a ta.eu mi-am dat parereA:d
Sun-o cu numar privat si spune-i ce simti si ca vrei foarte mult sa te impaci cu ea fiindca o iubesti sau mai bine asteapt-o cand iese de la scoala si spune-i...BAFTA! Sper ca te-am ajutat!
Fa-i o invitatie la un ceai, cupara-i flori etc! si daca e cuplata cu cineva care ar putea sa o faca sa sufere da-i un avertisment suptil si atat, pana la urma toti trebuie sa suferim si sa invatam din greselile noastre!
Pai poate nu mai vorbeste cu tine pentru ca te-ai despartit de ea... si daca vrei sa te impaci cu ia,explica-i de ce te-ai despartit de ea si spune-i ca a fost o decizie luata fara sa gandesti, dupa care astepti sa vezi ce zice, orice ai face nu insista prea mult ca asa numa o sa se inteparteze.Si daca nu mai exista sentimente, probabil ca nu o sa accepte impacarea.