| nastita a întrebat:

Cum credeti de ce cuplurile fac sex oral, din punct de vedere psihologic?

8 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Esti "cea mai tare" punand si tu aceasta intrebare, pentru a "n"-a oara, dar cu mentiunea "din punct de vedere psihologic"!

Ca sa faci si asta, presupune sa tii foarte mult la cineva, deci un foarte mare atasament afectiv/erotic - ori asta necesita/implica si un anumit grad de maturitate psihologica!

Este mai mult decat evident deci, ca cei contra, dincolo de anii putini, si ignoranta aferenta, au si perceptia eronata generata de posibile probleme cu igiena, egoismul - adica tin cel mai mult la ei insisi, neputand concepe ceva atat de simplu si sublim uneori, in acelasi timp! - cat si necunoasterea realitatii ca aceasta stimulare erotica nu este o "inventie" noua, ci are o vechime de mii de ani!
(vedeti picturile ce dovedesc acestea!).

Uneori, este o forma de detensionare sexuala rapida, iar alteori o dovada "la minut" a atractiei si dragostei, iar alteori inlocuieste sexul clasic, cand nu se poate face din lipsa de timp, sau loc adecvat, sau oboseala, sau lipsa prezervativ, sau ea e gravida, etc.
Mai trist este ca unele/ii isi dovedesc astfel egoismul, acceptand sa li se faca, dar neoferind si ei/ele complementar, "uitand" ca un cuplu inseamna 2! si nu 1!

Egoismul raceste, doare, indeparteaza si, in final, dezbina cuplul! (sau, in cel mai bun caz duce la inselat=compensat, sau adulter=compensat! >> pe principiul ca "ce n-ai acasa, cauti/poti gasi. prin vecini!").

Asa ca va urez emancipare, igiena, multa dragoste si senzatii dulci si nevisate!

| Vizitiul a răspuns:

Sexul oral genereaza placeri trupesti, asta din cate am auzit. Nu am practicat niciodata asa ceva. Banuiesc ca din pricina placerii multe cupluri apeleaza la sexul oral. Eu sunt de parere ca, gura-i pentru sarutat. In fine, fiecare cu perspectiva sa! Toate poftele trupesti pleaca din ratiunea creierului. Toate placerile spirituale pleaca din" ratiunea" sufletului.

| Dan a răspuns:

Au o problema, trebuie sa ii intelegem! Noroc! happy

| adrianaa a răspuns:

Da dc nu faci tu si apoi sa ne povestesti...asa din punct de vedere psihologiclaughing

| adrianaa a răspuns:

Da crezi ca se poate spune in cuvinte si mai ales cum vrei tu dpdvedere psihologic?raised eyebrows cati ani ai?

| adrianaa a răspuns:

Citeste tu si pentru mine happy

| nastita explică:

Daca tu ai facut si stii cum e, mai bine zi-mi deodata la ce sa ma astept! Stiu ca incercarea vina n-are dar totusi...

| nastita explică:

Draga sa nu te intereseze citi ani am eu! La tine vad ca nu e totul in regula mai citeste vreo daua carti si apoi vei iesi in lume! SUCCES