| MariaElenaCojocaru a întrebat:

Cum fac un băiat sa fie mai atras de mine? Suntem împreună de 9 luni dar am impresia ca nu îl mai atrag atât de mult. Mereu când stam împreună petrece timp jucându-se pe telefon iar momentele de iubire au cam dispărut din partea lui.
Am discutat și cu el dar mna.
Ce ar trebui sa fac? Cum îl fac sa ma dorească mai mult?

Răspuns Apreciat de Editori
| Allexandra07 a răspuns:

Si-e pierdut interesul.Din pacate lucrurile vor merge tot pe fagasul asta si in rare cazuri se mai gasesc metode pentru a-i atrage inapoi pe parteneri in vreun fel.Indiferenta ta va fi testul suprem. Daca in urma indiferentei tale el va continua sa fie la fel, eu zic sa renunti.Atunci cand scanteia se stinge, greu o mai reaprinzi. Faptul ca nu se desparte de tine este comoditatea, obisnuinta si comfortul pe care i-l oferi tu pentru ca il iubesti.Crede-ma,am fost abordata pana acum de 4 sau 5 tipi care erau in relatii de ani de zile,nu de luni de zile ca tine, pentru a intretine relatii sexuale (evident ca am refuzat) din motivul ca a disparut "atractia" sau "scanteia" iar cand ii intrebam de ce mai raman in relatia respectiva toti spuneau acelasi lucru, ca fata respectiva ii iubeste, ca s-au obisnuit, ca nu vor ceva nou etc.Ei bine, 3 dintre ei s-au si despartit intr-un final ca nu merge la infinit asa.Nu trage de nimeni daca vezi ca nu simte din proprie initiativa sa iti ofere din sentimentele lui. Oricat te doare, oricat iubesti, oricat nu vrei sa o iei de la capat ai doua variante:ori ramai nefericita in relatia asta impreuna cu el si comportamentul lui rece, ori pui punct.Desi sansele sa ramai cu el in contextul in care si sentimentele lui au pierit, sunt mici pentru ca tot acolo se ajunge.Eu am trecut prin ce treci tu si crede-ma ca stiu perfect situatia atat a lui, cat si a ta.Stiu ca iti pare rau si ai face tot posibilul sa salvezi relatia dar uneori este inevitabil.

| MariaElenaCojocaru explică (pentru Allexandra07):

Mulțumesc mult pentru răspuns! Poate ca ai dreptate, voi vedea ce mai pot face, dacă nu se mai poate e timpul sa închei aceasta relație și sa vad ce îmi rezerva viata pe viitor

8 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Fii mai indiferentă, găseștti și alte pasiuni și fă-i și alte chestii, nu sta tot timpul la dispoziția lui că așa se plictisește. fă-l să simtă că face un pic de efort să stea cu tine

| Annastassia a răspuns:

Sa impui niste reguli: FARA TELEFON cat sunteti impreuna, ca in felul asta sa-ti acorde mai multa atentie si sa nu se mai plictiseasca.
Regula asta, trebuie respectata de amandoi!

| Andreeush a răspuns:

Poate a intervenit rutina sau tu îi acorzi prea multă atenție, încearcă să fii un pic mai indiferentă și vezi cum reacționează.

| LoveSleep a răspuns:

Ai discutat cu el dar mna.
Ti-as raspunde dar mna.

| Donsavas a răspuns:

Ii acorzi prea multă atenție
Se învață și se plictisește
Fa ți o alta ocupație

| MariaElenaCojocaru explică (pentru Donsavas):

Multumesc de sfat, voi încerca și asta

| Glacyer a răspuns:

Nu ii mai acorda atenție sa vadă ca te îndepărtezi de el ca te ignora asa. Ar trebuii sa va sărutați într-una și sa va țineți în brațe.

Răspuns utilizator avertizat
| Corjos_Matei_1993 a răspuns:

Esti proasta adevarat, tachineaza-l si chestii si imediat te place. stiu eu ca a mers adevarat