| Yourshyguy a întrebat:

Cum iti dai seama ca un baiat nu mai este virgin? Adica gen si acolo jos dar si asa ca aspect gen la corp. Nu stiu, am auzit ca baieti daca nu mai sunt virgini au vicea mai griasa si sfarcurile tari gen. Mentionez ca eu am 16 ani si am cunoscut o fata si vrea sa nergem la strand sa ne vedem prima data si nu creau sa-si dea seama ca sunt inca virgin ca i-am zis ca nu mai sunt. Multumesc si sa nu radeti ca e o problema seeioasa. Fnda.

11 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Iti dai seama dupa cat de stangaci se comporta, cum nu stie sa atinga fata, sau cat de repede se scapa pe el.
Nu are nici o legatura vocea unui adolescent cu virginitatea si nici sfarcurile baietilor, care se intaresc de la frig sau apa rece, nu de la sex.
Nu vad totusi legatura intre mersul la strand si declaratia ta ca esti sau nu virgin., ca nu te pune nimeni aoclo sa te dezbraci sau sau dovedesti ori sa demonstrezi.
Virginitatea NU se vede nicaieri pe corp!

| Yourshyguy explică (pentru Violleta2022):

Pai la strand te dezbraci in oantaloni de baie gen si de aia am intrebat daca sunt semne pe corp care sa arate ca esti virgin.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Yourshyguy):

La strand te dezbarci si ramai in slip, nu in fundul gol si nici cu cucul la vedere, deci nu ai cum sa vezi nici un semn de pe organele sexuale si nici semne de virgintate.
Dar este logic ca un copil de 16 ani sa fie virgin, ca nu seincepe viata sexuala atat de devreme... iar masturbarea nu este sex.

| mihai69 a răspuns:

Își dă seama din prima secundă dacă te vede că ești nesigur și emoționat.
Nu există absolut niciun semn fizic la genul masculin (că tot pomenești de gen) care să dovedească faptul că nu mai este virgin. Sau că este.

| GouDidodino a răspuns:

Puneți o eticheta pe frunte cu VIRGIN, oricum toată lumea știe ca esti

| Yourshyguy explică (pentru GouDidodino):

Mai bine virgin, decat ca tine. laughing

| MMP2000RO a răspuns:

Loool, păi nu corespunde deloc cu realitatea cu ceea ce ai auzit: și eu am vocea groasă și am și sfârcurile tari și sunt tot virgin (am 25 de ani) laughing)

| MercyAngel a răspuns:

Cum îți dai seama că cineva e agramat? Simplu: după halul în care scrie!

| Yourshyguy explică (pentru MercyAngel):

De unde ai cumparat glumele astea asa bune? Am facut pe tine de ras.

| IntrebariLogica a răspuns:

Păi și tu vrei să dai în gol cuiva și tu încă ești pe roșu? Încă n ai experiență băiatul meu! Întreabă-l pe tatăl tău cum ar proceda

| Yourshyguy explică (pentru IntrebariLogica):

Cand o sa sm nevoie de parerea ta o sa te intreb laughing