|

Cum iti dai seama cel mai usor ca o persoana este homosexuala.

Acum ceva timp mi-am facut coming out-ul si bunul meu prieten mi-a spus ca "stia din intotdeauna". Eu incerc sa o fac pe straight-ul pe cat posibil (stiu, ma mint singur, dar asa e mai sigur pentru mine deocamndata) dar cum el banuia ma gandesc ca mai sunt persoane care banuiesc si vreau sa le mai tai din banuieli pana imi fac coming out-ul in fata tuturor, pana ma simt eu confortabil.

10 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Nu toată lumea poate „citi" o persoană în privința orientării ei sexuale. De multe ori sunt puse greșit etichete...
Dar aici fiind vorba despre un bun prieten al tău, e de înțeles. Te cunoaște de mult, are mai multe informații despre tine decât orice altă persoană care te vede pe stradă, știe ce-ți place și ce nu, știe cam cum gândești etc. Are destule „semne" din care să poată trage o concluzie cât de cât documentată ca să zic așa.

9 răspunsuri:
| a răspuns:

Asuma-ti orientarea sexuala, nimeni.nu are dreptul sa te condamne pentru asta si daca te condamna ce?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pana de curand a fost considerata o boala psihica in psihologie, apoi comunitatea LGBT a facut presiuni sa se scoata din manuale. Conform unor studii bine documentate si analize genetice, e o modificare a cromozomilor. Baietii au xy si un segment de la Y e fie lipsa, fie prea scurt. Documentarul spunea ca e de la vaccinuri, alta modalitate neexistand.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cum iti dai seama? Pai cei homo au o latura feminina foarte dezvoltata, duc mai mult spre fete. Nu au barbatia aia in ei. Par asa, smiorcaitzi si cand vorbesc Nu toti, dar cei mai multi. Limbajul trupului tradeaza, in proportie covarsitoare de 95%, de aceea ``stia dintotdeauna`` Am studiat si eu unul cand eram la coada la Mc, si atunci cand vorbea flutura mainile in toate partile, isi impleticea picioarele, era nesigur si crea disconfort in jur, se uita dupa curul barbatilor, i se mareau pupilele cand privea barbatii de la coada, si-i privea intr-un mod foarte sexual, mai ca cerea bici. Un comportament anormal, care crea dezgust, il privea pe ala cu care venise si incepuse sa transpire usor pe frunte, mi-era scarba sa mai si mananc. Intra pe pagina lui Dragos Bucurenci, si observa-l atent. Observa privirea intunecata, ca de smoala, ochii goi care nu spun nimic. Iti dai seama din primele 10 secunde ca e gay, fara sa stii neaparat cum, asa-i? Multi au fruntea ingusta si provin din familii dezorganizare. Probleme diverse in familie, si astfel se produce acea dereglare, ca urmare a unei traume legata de unul din parinti. Te uiti la el si pur si simplu stii din primele minute, cum deschide gura. Dupa cum suge paiul din cutia cu suc. Dupa cum tine palmele, ca o virgina. I se citeste vulnerabilitatea in tot trupul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Sonia822):

Nu știu ce e mai păcat în fața lui Iisus : sa facă bărbații sex între ei, ori sa urăști persoane care nu sunt la fel ca și tine. Din toată povestea ta a reieșit multă ură pe alte persoane care nu sunt la fel ca și tine. Și care e treaba ta cum își trăiește altul viata, cum își mișcă mâinile, cum tine paiul sau picioarele? Zici ca ești bătrânele din fata blocului care critica pe toată lumea. Mai bine uită-te la tine și lasă pe alții să își trăiască viata cum cred ei mai bine. Și încă ceva : calul moare de drum lung, prostul de grija altuia.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Wizard99):

Se numeste psihologie, atentia la detalii te ajuta sa fii constient de ceea ce se petrece in jurul tau, sa evaluezi oamenii la adevarata lor valoare, ajuta sa te feresti deeventuale pericole, e mult de discutat, trebuie sa ai studii de specialitate, ti-am spus in cateva vorbe, cu un limbaj adaptat nivelului tau de cunoastere si intelegere, avand in vedere ca mi-ai citit comm

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Sonia822):

Psihologie în prostie sau ce. Oricum, nivelului tău de cunoaștere s-a blocat la infantil.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Sonia822):

Inteleg unde bati si ca ai inpachetat frumos tot dar din tot ce ai scris m-a deranjat partea cu dezgustul. Nu toti ne uitam la cineva care ne place mai insistent, il studiem, il privim cu alti ochi? Mie mi se pare normal, numai ca pentru tine faptul ca era barbat si se uita la altul te-a dezgustat cel mai mult. Sa stii ca fiind homofob nu te face mai bun sau mai presus decat ceilalti, esti "la fel" cu cei pe care in desconsideri in viziunea ta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Wizard99):

Mi-ai luat cuvintele din gura! Multumesc!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru FreddieMercury18):

Dezgustul provenea din faptul ca a transpirat..privind, n-am vrut sa dau mai multe detalii, intelegi ca si-a si aranjat-o cateva secunde.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează