anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum mi-as putea exicta iubitul care are 20 de ani, fara sa ajungem la sex caci eu am 16 ani.e in regula sa fac asta sau il las cu buza umflata?

10 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
mai bine cauta-ti de treaba si nu il aduce in pragu disperarii daca tu nu vrei o relatie si asa scapi nevatamata.
te cam joci cu focul si imi este teama ca o sa fi "arsa"
O zi bunahappy

| Nu a răspuns:

Eu am 20 de ani.
Daca mie mi-ar face o fata o faza de genul asta, iti zic sincer ca n-ar mai avea ce sa vorbeasca cu mine.

| Doηηa a răspuns:

Http://www.eva.ro/......31497.html
Sau esti prea mica pentru petting?! :-?
Eu zic ca e bine sa-l exciti, in felul asta "condimentati" relatia si il faci sa te doreasca si mai mult.

| Danysan a răspuns (pentru Doηηa):

Nu mai invata fata la prostii nu stie in ce se baga -Tu vrei sa o fac ala praff rolling on the floorla 16 ani daca faci sex cu una de 20 si ceva e vai de curu ei ...pt ca nu e toatal dezvoltata.

| Doηηa a răspuns (pentru Danysan):

Eu doar mi-am facut "datoria" si am raspus la intrebare. laughing

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

La baieti excitarea fara sex e foarte dureros mai bine nu o fa daca esti asa incuiata

| mat31new a răspuns:

Ha?

| h3r a răspuns:

Sau să ai tu curul bătut?

| PreaDulcePreaFin a răspuns:

Mai bine nu, daca totusi vrei sa vezi un barbat in agonie, poti sa incerci laughing

| NickName10 a răspuns:

Garantat nu te poti juca cu focul fara sa te arzi... Tu nu stii ce vrei. Mai bine nu-l amai provoci peste limite despre pe care nu le poti stapani.De unde ai garantia? happy