Hmmm
Ce intrebare buna
alta n-ai? ![]()
![]()
Cauti o fata si o faci prietena ta, vezi tu cum
Intri intr-un grup de prieteni de la tine din scoala sau din cartier
Poti socializa cu fete si prin retelele sociale de pe net.
Cauti o prietena si nu o gasesti?
Cauti o prietena si nu o gasesti?
Lasa...toate fetele vor apela la tine
.
Raspunsul e simplu:COMUNICAREA.
Incearca ''sa te bagi mai mult in seama'' pe diferite site-uri de socializare
. Dar stai linistit: toate vor veni la timpul lor.
Succes.
Pai, trebuie sa fii sociabil, amuzant, ingrijit ( adica sa nu ai dintii galbeni sau mai stiu eu ce.), sa fii rabdator - sa stii sa asculti ( adica sa nu te bagi repede ca : uite eu sunt asa. si pe dincolo...) adica baietilor le place la mine ca stiu sa ascult, cea si tu poti sa faci ca sa te placa o fata. Nu uita ca trebuie sa ai un caracter bun sa se vada ca ai un suflet bun si calm, dar asta nu inseamna ca nu va puteti distra. Nu uita ca trebuie sa fii ingrijit si sa se vada lucrul acesta, asa cum fetele se machiaza.Simtul umorului este intodeauna bine venit.
O inviti la intalniri dar nu-i arata ca esti inebunit dupa ea, ca oricum o sa isi dea seama ca o placi si o sa aiba o impresie buna despre tine : ca ti la ea cu adevarat si ca nu esti un nesimtit dinacela care nu stie cum sa o bage mai repede in pat.
Bafta la gasirea prietenei!
Evita netu. fa-ti o prietena in realitate si vei avea multe de castigat mai departe.
Pei... uite eu sunt fata. dar trebuie sa imi dai un pic de detalii.e colega cu tine? va cunoasteti? vorbiti pe mess?
spune-mi cateva data. si iti dau un raspuns. poate imi dai fundita
anonim_4396 întreabă: