| afroalbanezul98 a întrebat:

Cum pot sa-mi fac prietena desi n-am umor? Vreau sfaturi fara lucruri gen fii tu insuti.

7 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Cumva clocotesc hormonii în tine, la 16 ani?
Pa, pa.

| AlexanderAdrian a răspuns:

Nu stiu de ce ai tu impresia ca sunt atat de multi oameni cu umor sau simtul umorului si esti tu mai ghinionist.

In plus ai spus ca n-ai umor. E o diferenta intre a nu avea umor si a nu avea simtul umorului. A avea umor inseamna in principiu abilitatea de a-i face tu pe altii sa rada cu glumele tale. Asta nu e musai, e suficient sa ai macar un pic simtul umorului cat sa razi la glumele altora, ale prietenei, la poantele din filme etc. Adica atat cat sa nu fii un morocanos.

Umorul si simtul umorului nu se invata si nu prea se capata pe parcurs, ori le ai ori nu le ai, deci sfaturi nu se pot da, important e sa nu fii un om morocanos caruia tot ii ninge si-i ploua.

| RAY a răspuns:

Cu umor nu cumperi ceva de calitate nici o femeie asta e clar ce umor man ai banii te rupi iti iei un nike un lant de aur la gat si un bmw sa vezi ce vor sari pe tine, daca injuri, te comporti urat cu ele te vor iubi crede-ma pe mine sunt in divort cu toata centura

| neutrino a răspuns:

Daca nu ai nici simtul umorului, este greu... fetele nu-si doresc langa ele baieti ursuzi si/sau exagerat de politicosi. Daca acum nu razi, atunci cand?

| anonim_4396 a răspuns (pentru neutrino):

Nu stiam sa fac diferenta dintre a avea umor si a avea simtul umorului, voiam sa spun ca n-am simtul umorului.

| afroalbanezul98 explică (pentru neutrino):

Si chestia e ca daca imi place de o fata n-am tupeu sa ii zic asta si nici sa vorbesc cu ea.

| Simion_Alexandru_1992 a răspuns:

Salut.
Sa nu iti spun "Fii Tu Insuti", e ca si cum ti-as spune "Fii Prefacut".
Si pe mine ma deranja expresia "Fii Tu Insuti", pana cand am inteles mai exact ce inseamna.

Cand spui "nu am umor" si in acelasi timp "fara lucruri gen fii tu insuti", ar insemna ca eu sa iti spun "TU, nu ai umor?, atunci NU fii tu insuti, si imprumuta niste umor, NU fii Tu".

Multi ne plangem ca nu suntem intelesi/iubiti cu adevarat, ca nimeni nu ne intelege "cu adevarat".
Pai... cum ar putea cineva sa te accepte "cu adevarat", cand Tu, nici macar nu esti Tu, in mod natural?