|

Cum poti sa faci diferenta daca un barbat face sex sau dragoste? Exista diferente in atingeri, rabdare, pasiune sau distanta corpurilor? Ritmul si viteza, chiar miscarile automatizate si sarutul sunt diferite? Dar contactul vizual?

8 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Nu cred ca exista diferente la acest capitol. Ci numai in ceea ce simte si ceea ce simti si tu. In rest, totul cred ca e exact la fel.

7 răspunsuri:
| a răspuns:

Simplu, se intreaba pe acel barbat daca ii plac femeile sau barbatii dar poate ii place singuratatea si nu doreste nici un contact sexual.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cred ca esti foarte tanara... altfel ai stii ca asta se simte, chiar daca, si cele mai vechi si sudate cupluri fac, alternativ, cand sex, can dragoste!
Pot exista acele diferente de care spui tu, dar si multe altele!

Ai sa le inveti si ai sa le poti diferentia cu timpul, cu rabdare si cu analiza atenta, dar si cu ajutorul dialogului sincer cu partenerul!

Iar una dintre cele mai importante chestii este complexitatea motivatiei actului!

Poate acum, fiin foarte tanara si lipsita de experienta "competitiv-comparattiva", nu vei putea intelege raspunsul meu, in toata complexitatea lui... dar peste cativa ani, sa speram ca da, si mai ales iti va si folosi!

Cred ca ar fi foarte util sa iti copiezi undeva aceasta pagina, si sa o recitesti din cand in cand, comparand, eventual, ceea ce ai mai acumulat si experimentat, cu restul celor stiute si traite!

SuccessE! si trairi cat mai placute si intense!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Un barbat care face sex nu mai are rabdare sa te aduca si pe tine la "punctul de fierbere"! El vrea sa termine el si gata, asa ca totul se va termina repede (pentru el!), nu conteaza cum! Un barbat care face dragoste, te saruta, te mangaie, iti spune soapte dulci, ii face placere sa fie in contact fizic cu tine cat mai mult timp, adica preludiul este o placere si nu un chin pentru el! Acest lucru face ca si femeia sa ajunga mai repede la orgasm si ...ambii sa fie fericiti!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Lol este foarte simplu din 2 puncte scurte de vedere 1 cum a terminat daca sa inbracat si a plecat sau a mai ramas o ora sau doua. 2 dupa ziua respectiva nu a mai dat nici un semn cateva zilewinking asta e sex curat din puntu lui de vedere daca u ai complexe de gen :atingeri, rabdare, pasiune sau distanta corpurilor, ritmul si viteza e dragoste din punctu lui de vederewinking

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pur si simplu o simti daca e dragoste sau sex.Nu e nimic de explicat.Numai un robot nu ar simti diferenta pentru ca nu are simturihappy Viteza, ritmul, sarutul difera de la persoana la persoana.
PS:Sa nu imi spui ca iarasi te-ai culcat cu fostul tau prieten care te-a ranitstraight face Apropo lasa-mi un mesaj pe privat cu ce varsta aihappy sunt curios ce varsta are mintea care pune intrebarile asteatongue

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Totul incepe de la tine. Daca il doresti e una, femeile au orgasm mult timp dupa barbati, depinde ce conteaza la tine.Depinde ceea ce simti tu pentru el. sunt. n feluri de persoane care vor sa te simti tu bine sau ele. Ai grija ce alegi. Fiecare persoana e distincta infelul ei. N u generaliza
BAFTA

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sex, dragoste sunt sinonime tot aia faci big grin! Dar depinde daca o face din placere sau din dragoste! ...tot aia!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează