| alfons2390 a întrebat:

Cum sa agati o femeie in 2025? Ce le mai atrage pe femei in vremurile noastre in afara de bani?

7 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Bărbații responsabili care vor sa isi întemeieze o familie.

| Hyperion7 a răspuns:

Le atrage un tip care știe să le facă să se simtă bine, din toate punctele de vedere nerd

| FreddieM a răspuns:

Vrei relație sau doar sex?
Cheers

| Kiran a răspuns:

Nu poti generaliza cand este vorba de o relatie, evident ca, asemenea barbatilor si lor le place fizicul, inteligenta, un fel de patern ce o sa il preia, astfel vei stii ca te place si cui nu ii plac banii? Oricine doreste un partener / partenera cu potential si care, nu isi lasa vazut oricui acel potential.

Cum de altfel, nu poti spune ca vrei ceva serios daca incepi prin cuvantul "a agata".

| JohnnydeFeer a răspuns:

Bmw i8.

| Ionut2025Tz a răspuns:

Siguranta partenerului, increderea in propriile forte, o viziune pentru un viitor mai bun.
Eu cu nevastamea am plecat de la 0, insa i-am zis de la inceput ce vreau de la ea si ce imi doresc sa realizez, alaturi de ea sau de altcineva.
Am fost consecvent in telul stabilit si am muncit impreuna pentru realizarea lui.
In momentul de fata suntem independenti financiar (fara rate), iar daca patesc ceva familia mea poate sa traiasca fara nici un venit 10 ani minim din economiile noastre.
Insa amandoi ne amintim vremurile in care dormeam pe o saltea gonflabila in mijlocul apartamentului, saltea care se dezumfla pana dimineata pentru ca trebuia sa renovam apartamentul cumparat prin prima casa, nu am uitat sacii de haine, gatitul la aragaz in centrul sufrageriei, spalatul de vase in chiuveta de la baie si mai ales praful pe care il caram dintr-o camera in alta, insa impreuna ne-am cladit locuinta pe care ne-am dorito, si am muncit cot la cot pentru realizarea ei.
Nu e rau pentru o relatie de 12 ani (11 ani de casatorie) daca exista comunicare, respect si incredere.

| CostelParaschiv66 a răspuns:

Ia-ti bmw