Asta e cel mai penibil lucru pe care o femeie il poate face. Un copil se face din dragoste, cand ambii vor, cand aveti situatia materiala si timp sa-l cresteti si sa-l educati, nu asa, pe ascuns. Daca nu vrea un copil, mai asteapta, poate ca acum nu e timpul pentru el si nu e pregatit sa fie tata.Macar sunteti casatoriti, aveti serviciu amandoi, aveti propria casa, va intelegi? Oricum, daca aveti toate astea, pana nu e si el de acord, nu e timpul. O sa ajungeti sa va certati si, mai rau, poate o sa se desparta de tine si atunci sa vad ce faci, singura si insarcinata.
Am vazut casnicii destramate din cauza minciunilor de felul asta. Nu face asa ceva, nu iti va aduce nimic bun, in plus te razbuni pe un biet copil pe care cu siguranta il vei creste fara tata.
Ce gandire ai, soro? Cum de ti-a trecut prin cap sa faci asta fara ca el sa stie? Stii ce presupune asta? E foarte posibil ca el sa se supere sau eventual sa nu te creada ca e al lui copilul, stiai asta? Crezi ca daca ai ramane insarcinata el ar ramane cu tine? Daca el nu-si doreste copii cu tine, atunci ce viitor are relatia voastra? Nu spun ca viitorul vostru va fi strans legat de acest copil, insa ar trebui sa fie inclusa aceasta posibilitate, mai ales daca aveti o relatie serioasa de ceva timp. Un copil n-ai cum sa-l cresti singura, crede-ma, cunosc cateva cazuri similare, asa ca ai grija ce o sa faci.
Auzi, faptul ca i-ai face un copil prietenului tau nu inseamna ca il vei lega de tine. ba din contra, e posibil sa-ti dea papucii si sa ramai si singura, si cu un copil de crescut. si sa cresti singura un copil in zilele astea e destul de greu. asa ca, de ce sa chinui un suflet amarat? gandeste-te la raul pe care l-ai face copilului, mai ales daca va creste fara un tata. iar tu, la gandirea pe care o ai, nu esti pregatita sa ai un copil. stii cata responsabilitate presupune un copil? iti zic eu.NU STII! pentru ca daca ai stii, n-ai pune o intrebare ca asta "cum sa fac sa raman insarcinata fara ca pr meu sa stie?". eu iti zic sa lasi balta ideea asta, pentru ca lucrurile or sa se complice neplacut pentru tine. mai ales ca nu esti casatorita cu tipul respectiv. deci el, teoretic, n-are nici o obligatie fata de tine asa ca daca vrea sa te paraseasca, te va parasi.
Daca esti dispusa sa-l cresti singura, bebe poti face usoor, dar te asigur ca el te va lasa
Daca ramai insarcinata fara ca el sa stie nu stiu cum o sa faci, dar probabil atunci cand va afla se va desparti de tine si vei ramane singura cu acel copil.Mai bine mai asteapta sau corbeste cu el!