|

Cum se mozoleste?

Indicatii in imaginii? >:

Dau funda love struck

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Http://www.lady4ever.ro/articol/867_1/Trucuri-pentru-un-sarut-reusit.htmlfiecare saruta in felul lui iar dupa un timp intr-o relatie fiecare se obisnuieste cu tehnica partenerului. asta e parerea mea cel putin :)) important e sa nu fi crispata :-s sa lasi sa vina totul de la sine sa simti ca plutesti :X buzele de deschid incet si se apropie de ale partenerului incet (daca vrei bineinteles :)) ) se foloseste limbuta la inceput doar varfuletul dupa care buzele revin la forma initiala fara a se departa foarte mult se continua procedeul pana cand amortiti :))) glumesc exista un moment in care ia totul sfarsit bineinteles ai acel moment vine de la sine. Un sfat? sa nu tragi foarte tare aer in piept in momentul sarutului risti sa ii iei aerul partenerului si sa nu te folosesti de dinzishori altfel ii musti buzele sau limbuta.


Sper ca te-am ajutat cu imaginatia mea electronica :))) pupi :*:*

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Http://4.bp.blogspot.com/......uturi4.jpg


eni-va si clipa in care buzele vi se vor apropia in dulce-aromeala a mustacioarei blonde, si a guritei roze...\"
Daca ochii sunt poarta catre suflet, s-ar putea spune ca buzele reprezinta calea catre minte. Cu ajutorul buzelor, exprimam dragostea prin cuvinte si intentiile noastre printr-un sarut. Un sarut ne poate ajuta sa spunem lucruri care ar fi dificil de exprimat in cuvinte. Apoi sarutul este, de obicei, primul pas important prin care doua persoane incep o relatie. Unii descriu sarutul ca fiind ceva ce nu-l poti oferi fara sa-l primesti si nu-l poti primi fara sa-l oferi. Altii spun ca nu te poti astepta sa cunosti bine pe cineva, inainte de a il/o saruta. Trebuie sa-l/s-o saruti intii si abia dupa aceea il vei putea cunoaste mai bine.


http://www.pinklove.ro/......titi_1.jpg

bafta:>

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Multumesc pentru apreciere! ma bucur ca ti-a placut rasp meu :*

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Http://www.livingtv.co.uk/relationships/the-perfect-kiss.php?ssid=9 cam asa arata "din afara"
. si asa "inauntru" http://www.instructables.com/id/How-to-French-Kiss/ intelegi u

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Uite toata lumea spune ca primul sarut vine de la sine si asa si este odata ce ai trecut prin asa ceva vei sti si uh cum e... insa daca chiar vrei sa sty cume incearca.winking te apropii usor de el va puneti buzele laolalta il saruti si apoi va deschideti gura si te joci cu limbutza lui apoi... te vei simti superr. incearca. mult noroc :*
sper ca rapunsul mew sa te ajute :X

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează